reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
anisiaj lozeczko jest normalnej wysokosci ale ma tylko 2 poziomy nie tak jak standardowo 3 ale moj m jak je skrecal to nawiercil dziurki i byly 3 poziomy .

Witam popołudniowo. Nic mi się nie chce:/
Anisiaj, ja mam zwykłe, 2 wyjmowane szczebelki i szufladę pod spodem. Nie kombinowałam, wystarczające jest takie.

Justi, no mi zalezalo na zdejmowanym boku,zeby przystawic do lozka w sypialni. Potem chcialam szuflade, ale te maja tylko szczebelki wyjmowane. Potem sie uparlam,ze nie dam Szwedom zarobic i kupie polskie i tak zmieniam zdanie. Chyba zostane przy Ikei, bo Smerf mnie zainspirowal,ze mozna wywiercic otwory na 3 poziom. Sama bym na to nie wpadla ;)

Smerfie, mleko z miodem albo grzane piwo?

U mnie byli rodzice, wlasnie pojechali. Burza sie zaczyna aaaaaaaaaa

anisiaj taka genialna nie jestem zeby wpasc na takie rozwiazanie to moj m ;) jak skrecil lozeczko to zaczelam sie wydzierac ze jest durne ze ma 2 poziomy (madra glowa nie sprawdzilam tego w sklepie) ze to przez niego bo ja chcialam inne czytaj drozsze a on ze stoickim spokojem nawiercil otwory.
Piwa nie cierpie i nie pijam wogole ale mleko z miodem chyba sobie zaraz zrobie

reklama
Do góry