reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzień dobry dziewczynki!!!
U mnie tak jak u Bobusia,jesiennie,deszczowo i tylko 9 st na plusie.
Bietka dziękuję humorek znacznie lepszy!!!
Anisiaj ja ci wypicuję mieszkanko na przybycie Zosieńki,a potem pomogę sprzątać Justi,Bobo i Bietce oraz Kindze .Jak chcesz to ja przyjadę do Wawy i kill im tego niedźwiedzia!!!

Muszę się wam pochwalić z małego sukcesiku Franusia już zaczyna się 3 dzień bez smoczka i sam zasypia w swoim łóżeczku:tak::-).
Pozostało nam do września odpieluchować młodego,bo przedszkole nie przebiera z pampków.
No i pieję z dumy,bo mój najstarszy syn został wczoraj absolwentem liceum o profilu pożarniczym i ma świetne oceny(oprócz chemii i polskiego).Byłby czerwony pasek gdyby nie dwa przedmioty.Teraz zakuwa do matury.
No i udało mi się zarezerwować 2 tygodnie nad morzem w Dąbkach od 27 lipca.

Miłego dzionka!!!

wow Krysiu, same sukcesy :)))) super! morza zazdroszczę!:)

ale ryczałam jak ją zobaczyłam. potem nie chciała odejśc, ciągnęła do mnie, a ja się nawet nie odwróciłam, bo bym znowu ryczała. ehhhh, to hormony ;)

bietka, niedźwiedź dokładnie tak wygląda ;)

p.s. laskiiiiiiiiiiiiiii, jakie macie łóżeczka? bo mnie ten temat przerasta. miałam kupic w ikei, ale kosztuje 299, a zero bajerów typu wyjmowane szczebelki itp. może pokażecie mi linki do Waszych?

Ostatnia edycja:
dzięki bobuś, niestety u mnie dwa kolory odpadają, bo i tak musi się wpasowac w meble w sypialni. szukam jakiegoś orzechowego fajnego, ale dupa jest :(

bobo, materac już mam,wydałam na niego kupę kasy, więc na łóżeczko chcę mniej. max 300zl

smerfie, no właśnie ja to chciałam tylko ten kolor kawa z mlekiem i chyba przy nim zostanę, bo już nie chcę mi się kombinowac. tylko ono mi się wydaje strasznie niskie, tak jest? SUNDVIK Łóżko dziecięce - IKEA

reklama
anisiaj wybor lozeczka latwy nie jest hihi. a co z wozkiem? jaki kupujecie?

ja wlasnie robie obiadek zjemy i m mnie zawiezie z mala do galerii a on pojedzie na montaz i jak bedzie wracal to nas odbierze :)

Do góry