reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

bobo, ja bardzo. ona po każdym spacerze biega i czegoś szuka w domu, zawsze tak mnie szukała po spacerach. boje się, że ona bardzo to przeżyje, bo już była tyle razy porzucana, nie chcę, żeby myślała, że ja też ją porzuciłam. jutro m przywozi mi ją pod szpital, chociaż pewnie się poryczę jak ją zobaczę.

reklama
bobo, tak. na 5 minut wyjdę, obok bufetu jest wejście, powiem, że tam jadę ;) tylko ją pogłaszczę i wrócę.

justi, we wtorki moja mama. a tak siedzi aż m wróci z pracy ok 8h dziennie sama. jak ja pracowałam to siedziała dlużej więc da radę, tylko pewnie psina nie wie co jest grane.

kochane zmykam spac, zaraz się zacznie noc pobudek, to chociaz godzinę złapię dla siebie. buziaczki dla Was!

dobranoc anisiaj :)
a ja ogladam tv i czekam na m bo po pracy do klienta pojechal

a julce znow sie cos sni i poplakuje przez sen

dostalam przesylke z bebilonu . poradnik sliniaczek i saszetke mleka bebilon2 hihi. pewnie znow cos wypelnilam . osttanio z Hippa dostalam poradnik i łyzeczke. z bobovity tez mam poradnik i zupke dostalam kiedys juz to dostalam hehe.

Ostatnia edycja:
hej ;)

witam sobotnio , wczoraj zasnelam na poczatku "Got to Dance" i spalam az do teraz , trzeba sie brac za sprzatanie jak ktoras chetna do pomocy to zapraszam ;)

anisiaj to sie Nucia ucieszy jak Cie zobaczy :tak:

MILEGO DNIA

Witam i ja. M jedzie zaraz na instalację, a ja muszę posprzątać dom. Smerfetko, to może najpierw u Ciebie sprzątamy a później u mnie???:)
Miłego dnia!!!!!!!

reklama
Do góry