reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
anisiaj Ty tez na srodku wiec tez umiarkowanie :-D Bo Polska na pol podzielona na gorze zimno na dole goraco a nie powiedzieli jak bedzie posrodku haha

kurde muszę jechać na zakupy :-( ale mi się nie chce... właśnie się obudziłam że nie mam chusteczek nawilżających dla Igorka:baffled:
w realu promocja na 6 pak :happy2:

bietka wlasnie przegladalam stronke z promocjami i tez na real patrzylam :)

dzis odebralam zamowiona parasolke do wozka. w koncu julka przestanie sie krzywic hihi

poczekaj jak za 2 mce do spacerówki się przesiądziecie to się będzie krzywić na słońce ;-)
a mi opaliło dzisiaj ręce i dekolt :)))) dobra idę się wymalować i jadę- trochę mi zejdzie :/ nienawidzę zakupów :baffled:

buźka :*

no tak do sklepu sie trzeba pomalowac bo moze przystojny kasjer byc
Geld%2021.gif
i co wtedy?:-D

My pojechaliśmy do lidla...Kuba usnął po włożeniu w fotelik, pod sklepem nie było szansy na jego obudzenie. Więc m siedział w aucie z Kubciem, a ja robiłam zakupy. Po przyjeździe do domu Kuba spał jeszcze z godzinę....więc mamy długggggggggggi wieczór:) Dopiero wróciliśmy z piaskownicy.
Anisiaj słońce, oby szybko wam zleciało!!!!
Bietka, makijaż wieczorowy robisz??:)
Bobo, u nas ma być jutro koło 26stopni, więc zapraszam:)

Muszę Kubie sandałki kupić;/ powyrastał ze wszystkich butów.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry