reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Jestem już po komplecie gości:) wracamy do normalności:)
Bobo, śliczny płaszczyk!!!
Bietka, z bucikam chyba bym jeszcze troszkę poczekała. Pierwsze Kuby buty do chodzenia po domu to były sandałki ecco w rozmiarze 19 i bardzo długo w nich chodził, aż martwiłam się czy stopa w ogóle mu rośnie:) Takie skarpetki u nas w ogóle się nie sprawdziły, ale mojej kuzynki synek często w takich chodzi.
Marta, wózek który wrzucałaś u nas odpadał, bo głównie chodziło mi o skrętne koła. Używaliśmy też emmaljungi bez skrętnych kół i jednak ze skrętnymi wygodniejszy.
Anisiaj, odpoczęłaś?? Zoś przekręcił się??:)
Zaraz doczytam, bo produkujecie:))

justi też mi się wydaje że zbyt wcześnie... ale on się ślizga i zjeżdżają mu te skarpetki :eek::crazy:
no produkcja pełną parą pomimo niedzieli :)
bardzo ładnie wyglądałaś na urodzinach synka :)

ja się pożegnam ... troszkę pobolewa mnie głowa... herbatka i do łóżeczka :)

buziaki miłego wieczoru, do jutra :*

Hej

Bietka Kacper zawsze w takich chodził
YO! Skarpetki bawełna ABS SILIKONOWA PODESZWA r. M (3107272122) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
te z silikonem.

Bucików długo nie używaliśmy tak jak zalecają dobrzy pediatrzy. Nigdy tez twardych.Zawsze musiały mieć atest zdrowej stopy.Podeszwa musi się zginać w palcach.
Dzięki temu biega,śmiga,skacze.ma zdrowiutkie stópki,nózki.

Inne obuwie musi zalecić lekarz.
To tak ode mnie.dzielę się doświadczeniem które zdobyłam szukając tego co najlepsze dla dziecka.

jestem:)

wyprasowałam pranie, oglądnę przepis i spać bo jutro znowu robota od rana ale potem będę mieć pięknie czyściutko

słodkich snów:)

Witam sie i zmykam :)

Jade na pobranie krwi , trzymajcie kciuki aby udalo mi sie uprosic babke zeby przyslali mi wyniki...... a pozniej do pracy, ale mam dzis lenia nie chce mi sieeeeee

MIŁEGO DNIA :)

reklama
Do góry