reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

dzien dobry :)
ja juz po sniadanku z kaffka :) julka poszla spac m pojechal remontowac mama w pracy tata zalatwia sprawy czyli znow sama z Julka siedze.
ja slyszalam zeby dziecku dawac buciki jak zaczyna chodzic zeby nie chodzilo boso bo stopka moze sie znieksztalcic i plaskostopie sie moze robic.
milego dnia wszystkim

reklama
Dzien dobry :)

Smerfie, trzymam mocnooooooo

Marta, jak sie czujesz?

Bobo, moze uda Wam sie zaliczyc spacerek?

Kurcze, mowia w tv, ze maja byc paskudne swieta :( a 4 kwietnia ma byc 18 stopni! Ale bedziemy chorowac przez te skoki

Anisiaj no masakra z tą temperaturą i jak tu czlowiek ma byc zdrowy.... u nas już oki Oli ma nadal kaszel i katar ale z dnia na dzień mniejszy. Ja już też dobrze ;-) kaszel i zapchany nos mnie męczy ale oki.

Dziewczyny miałam maemu podawac antybiotyk do piątku a zostało mi jeszcze na dziś wieczór... mam jutro do niej iśc i zapytac co dalej?

Marta, chyba powinnas. Z antybiotykami jest tak, ze trzeba wybrac dawke,zeby zabil, co ma zabic. Jak sie przerwie wczesniej, to organizm uodparnia sie na antybiotyk, a skutkow nie ma.

Bobo, tu tez tak mowili, ze cieplo, ale deszcz.

anisiaj ja juz nie wierze w te prognozy. mialo byc cieplo i ladnie od dzis jeszcze kiedys w prognozie widzialam. ja juz im nie wierze.
marta idz idz do niej.

dziewczynki od dzis w biedronce kurtki torebki itp.

reklama
Do góry