reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

marta ja wlasnie chcialam ta kurtke i ten plaszczyk zobaczyc ale znajac zycie jak pojde popoludiu to juz nie bedzie :( o ile dzis wyjdebo wiem jak z temp. wczoraj piekne sloneczko niby swiecilo ale na dworze tak zimno bylo ze szok.

reklama
dzień dobry witam się

u nas zximno, szkoda komentować pogodę :(

gosia dzięki :)

kinga &&&&&&&&&&

jak młody pójdzie na drzemkę wpadnę na dłużej :)

polozylam julke spac i slysze ze sie tlucze mam nadzieje ze zaraz zasnie a ja pije sobie kawusie :)
6 mamo zdrowka dla chlopcow :*
anisiaj ja bym wszystko julce kupila najchetniej ale kiedy ona to znosi? dlatego staram sie nie ogladac ciuszkow hihi

jestem:)

tata u mnie był :szok:

6 mamo zdrówka dla was

Marta jak antybiotyk dziś ci się kończy to powinnaś dziś iść do lekarza z małym

Bobo wrzuć gazetkę do biedronki

Anisiaj koniec 29 tygodnia brawo:)))))

reklama
Do góry