reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bietka ja dzieciom ubierałam sztywne buty i papcie bo u nas jest krzywica w rodzinie i się bałam żeby mi na palcach nie chodzili

bietka bo ja sobie wymyslilam ze jak julka bedzie miala sukieneczke to wtedy jej plaszczyk ubiore a jak bedzie miala spodenki to kurteczke heeh :) wiem wiem z glowa mam hihi. a jaki rozmiar najlepiej? 74/80?
marta ja nie mam parasolki w zestawie bo to nowy model i jeszcze jej nie bylo.

Dziewczynki jest łikend a wy piszecie jak w zwykłym tygodniu-litości nie macie.Przez te pierogi mam zaległości.
No i zapomniałam co mam napisać!
Bobo nareszcie jesteś,no i płaszczyk bardzo ładny!!!Ja do teraz mam hopla na punkcie ubioru dzieci i dlatego Franciszek będzie miał dwie kurteczki,o ilości czapek nie wspomnę!!!
Kinga dla ciebie byłabym skłonna wytrzymać zimę przez cały rok,abyś ty mogła spokojnie ciążę przeleżeć!!!

Co do wózków to mnie podobały się kiedyś ROAN MARITA,a kolor to soczysty czerwony lub błękitny/turkusowy.
Zapomniałam dopisać,że u nas parasolka się nie sprawdziła,bo jak już Franciszek był starszy to szarpał tę parasolkę.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry