reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

6 mamo ja musze miec parasolke bo julce jak lekko slonce zaswieci to zaraz sie krzywi i jezyk wypycha tak jakby jej nie smakowalo hahah :)

ja lece na obiadek i posiedziec z mama

pozniej do was wlece

milej niedzieli :)

Ostatnia edycja:
reklama
bobo śliczny ten płaszczyk :) ok, dam znać
aga no zdania są podzielone - najlepiej podobno boso ,ale jeszcze za zimno na boso ... mój m pracuje w firmie deweloperskiej- przygotowuje inwestycje, więc jeździ po różnych urzędach, ma wiele spotkań itp. teraz w zimie chodzi w spodniach od garnituru koszuli i np, jakiś sweterek na to a latem owszem garnitur...
6 mamo moi rodzice "chorowali" na roan maritę - ale my z m wybraliśmy inny

ja muszę mieć parasolkę, bo Igi nie znosi słońca...

Ostatnia edycja:
No Oli też się krzywi na słońcu ale latem to on będzie siedział w spacerówie wiec nie wiem czy nie bedzie za nią szarpał jak pisała 6mama

mały sie teraz nauczył trzymac za obie nózki i próbuje je do buzi wsadzic he he he

Ostatnia edycja:
Bietka, ja od nich nic nie chce. Moi rodzice dali mi wolna reke, ja wybieram, oni nie mowia slowa. Tesciowa to taki typ, ze by sie wtracala, pytala Edytke o zdanie, przyjechalaby placic, a przede wszystkim to chcialaby 3w1 za 500zl. Moi rodzice przyjezdzaja pomagac, ona przyjezdza na kawe. Niech sie buja i w nic mi sie nie wtraca.

Daj znac co mistrz odpisze :)

Smerfie, super ten wozek, ale u nas zabojcza cena! Ja najpierw wybralam parametry wozka, no a potem kolor. Efekt,tego taki, ze teraz cierpie, ze go wycofuja i musze szybko kupic ;)

Marta, juz dawno po remoncie, choc balagan po katach sie czai.

6mamo, kurier nie dotarl :( moze wcina te ruskie gdzies po drodze?;)

Bobo, ja jestem taka jak Ty ;) kupilam Zosi sztruksy na 56, fakt, ze w tym naknak.pl, wiec tanie i pewnie szalenie niepraktyczne, ale przeurocze ;)

Dziewczyny, jakos zle mi dzisiaj, Zosia tak dziwnie lezy, az czuje ucisk...jakby w przelyku ;) co robic?

marta fajny widok jak bobas wsadza sobie nózki do buzi

anisiaj nic, jutro się przekręci :-)albo zjedz cos słodkiego zacznie kopac po dawce cukru wiec moze ...

reklama
Anisiaj KURIER CHAMISKO,zeżarł twoje pierożki.Ale nie przejmuj się kochana,zrobiłam ich w ilości 179 sztuk i nieco zamroziłam,więc jak będzie trzeba to ci je osobiście do Wawy zawiozę!!!Szkoda,że wycofali kolorek wózka,który do gustu ci przypadł,ale nie martw się ,zostało mi nieco włóczki z Frankowego kompletu(szalik i czapka) to ja już robię kolorową pościel do wózeczka.Włóczka mięciusia,specjalnie dla dzieci.

Do góry