reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

Bietka, cos Ty...tesciowa sie zapowiedziala, ze wpadnie po swietach na kawe. Chyba ja udusze jak tu przyjedzie sie goscic, zamiast pomoc. Moi rodzice sami sie uparli, pierwsza wnuczka itp itd. u brata raczej sie nie spodziewaja, bo brat ma 32, jego narzeczona 41.

A mi sie retro nie podobaja, dobrze, ze jest wsrod nas taka roznorodnosc :)

reklama
ten bugaboo ma fajne to ze jak znudzi Ci sie kolor to mozesz kupuc nowy pokrowiec na budke i to co zaklada sie na gondole nie wiem jak to sie nazywa :zawstydzona/y: i masz zupelnie inny wozek heh

no bobo Ty szalejesz z kropeczkami retro :) bobo jeździ się dobrze, ale Igi i tak zasypia około południa i rozkładam ją na płasko jak spaceruje bo on śpi, zresztą jest w kombinezonie, ma ręce w rękawiczkach, ledwo się rusza, co to za spacer ???? jak będzie wiosna - w lekkiej bluzie lub kurtce bez rękawiczek można świat oglądać a teraz??? 3 godziny ubierania i godzina spaceru :wściekła/y:
marta ładny ale faktycznie skrętne koła ułatwiają życie
anisiaj no niech żyje różnorodność :)
aga spoko... wyprasowałam 5 koszul dla m na cały tydzień do pracy - więc wszystko inne przeżyje ;-)
kinga no można szaleć z tym wózkiem jak takie kombinacje są dostępne :)
anisiaj wózek kupują (zwykle) dziadkowie - a Zosia ma 2 pary dziadków a nie jedną ... no ale rozumiem ;-)

reklama
Do góry