reklama
fryte3qa
Fanka BB :)
@happymama82 wooooooooow! uwielbiam to <3
nati92
@happymama82 jejku jak pięknie! Ale jak wy sobie radzicie z takimi brzuchami, bo ja z moim mam problem hihi
To takie piękne w ogóle! Teraz jesteśmy najpiękniejsze na świecie
To takie piękne w ogóle! Teraz jesteśmy najpiękniejsze na świecie
Hej dziewczyny witam przyszłe mamy
Jestem tu nowa ale czytam i postanowiłam napisać. Eh jak tak patrzę na wasze brzuszki to zazdroszczę ja mam termin na pod koniec sierpnia
I powiem wam że każdy kto mnie spotka i pogada nie wierzy ze jestem w ciąży. brzucha zero praktycznie nic :-(
Jestem tu nowa ale czytam i postanowiłam napisać. Eh jak tak patrzę na wasze brzuszki to zazdroszczę ja mam termin na pod koniec sierpnia
I powiem wam że każdy kto mnie spotka i pogada nie wierzy ze jestem w ciąży. brzucha zero praktycznie nic :-(
papercut
hej synek? coreczka?
nie wszystkie mamy widoczne, co brzuszek to inny
moj przez noc poszedl troche do gory, obudzily mnie kopniaki kolo pepka, jestem zachwycona nawet udalo mi sie nagrac co do nagrywania ostatnie dni czailam sie tak, ze telefon zaczal wolac, ze pamieci mu brakuje - co sie dzidzia mocniej ruszala lapalam za tel i usilowalam uwiecznic (do dzis bez efektu musze to pokasowac [emoji23] kto normalny ma na telefonie lacznie z pol godziny nieruchomego brzucha [emoji23])
nie wszystkie mamy widoczne, co brzuszek to inny
moj przez noc poszedl troche do gory, obudzily mnie kopniaki kolo pepka, jestem zachwycona nawet udalo mi sie nagrac co do nagrywania ostatnie dni czailam sie tak, ze telefon zaczal wolac, ze pamieci mu brakuje - co sie dzidzia mocniej ruszala lapalam za tel i usilowalam uwiecznic (do dzis bez efektu musze to pokasowac [emoji23] kto normalny ma na telefonie lacznie z pol godziny nieruchomego brzucha [emoji23])
Lenka25 witaj, zapraszamy do nas !!! Brzuszek lada chwila ci wyskoczy na pewno u każdej to inaczejHej dziewczyny witam przyszłe mamy
Dziękuję napewno będę pisać. Gdyż z mężem mieszkam od niedawna gdzie indziej zupełnie nikogo nie znam i porozmawiać nie mam z kim :-( a od początku ciąży prawie na zwolnieniu bo ciąża zagrożona i juz wariuje.
A widząc brzuszki innych pan zazdroszczę może to dlatego że kilka lat pracowałam jako instruktorka zumby i mięśnie mam dość mocne. Ale chciałabym od niedawna czuje ruchy maleństwa a brzucha nie ma he i do tego brak wiedzy na temat płci he ciągle się wierci nie pokazuje :-)
A widząc brzuszki innych pan zazdroszczę może to dlatego że kilka lat pracowałam jako instruktorka zumby i mięśnie mam dość mocne. Ale chciałabym od niedawna czuje ruchy maleństwa a brzucha nie ma he i do tego brak wiedzy na temat płci he ciągle się wierci nie pokazuje :-)
sierpniowka
Dziękuję napewno będę pisać. Gdyż z mężem mieszkam od niedawna gdzie indziej zupełnie nikogo nie znam i porozmawiać nie mam z kim :-( a od początku ciąży prawie na zwolnieniu bo ciąża zagrożona i juz wariuje.
nie martw sie, napewno zaraz wyskoczy brzuszek moja kolezanka nie miala nic az do 7 miesiaca, dopiero pozniej zaczeli rosnac
Ostatnio edytowane przez moderatora:
okasia
Lenka nic się nie martw. Brzuch ma to do siebie, że lubi po prostu wyskakiwać, u mnie tak było Poza tym jeśli masz taką budowę ciała to faktycznie to może być przyczyna. Na pocieszenie dodam, że wielki brzuch jest fajny, ale jego zalety kończą się w momencie kiedy trzeba zawiązać buty albo wstać z kanapy w sposób adekwatny do wieku itd. Wielki brzuch nie przesądza o tym, że wszystko jest ok
Fajnie, że jesteś i zapraszamy do aktywności na forum
Fajnie, że jesteś i zapraszamy do aktywności na forum
reklama