reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki

nasze 24+2 :)
DSC00099.JPG

Załączniki

• DSC00099.JPG
    DSC00099.JPG
    116,9 KB · Wyświetleń: 221
reklama
Hej dziewczyny witam przyszłe mamy
Jestem tu nowa ale czytam i postanowiłam napisać. Eh jak tak patrzę na wasze brzuszki to zazdroszczę ja mam termin na pod koniec sierpnia
I powiem wam że każdy kto mnie spotka i pogada nie wierzy ze jestem w ciąży. brzucha zero praktycznie nic :-(

hej :) synek? coreczka?
nie wszystkie mamy widoczne, co brzuszek to inny :)

moj przez noc poszedl troche do gory, obudzily mnie kopniaki kolo pepka, jestem zachwycona nawet udalo mi sie nagrac :D co do nagrywania ostatnie dni czailam sie tak, ze telefon zaczal wolac, ze pamieci mu brakuje - co sie dzidzia mocniej ruszala lapalam za tel i usilowalam uwiecznic (do dzis bez efektu musze to pokasowac [emoji23] kto normalny ma na telefonie lacznie z pol godziny nieruchomego brzucha [emoji23])

Hej dziewczyny witam przyszłe mamy
Jestem tu nowa ale czytam i postanowiłam napisać. Eh jak tak patrzę na wasze brzuszki to zazdroszczę ja mam termin na pod koniec sierpnia
I powiem wam że każdy kto mnie spotka i pogada nie wierzy ze jestem w ciąży. brzucha zero praktycznie nic :-(
Lenka25 witaj, zapraszamy do nas !!! Brzuszek lada chwila ci wyskoczy na pewno u każdej to inaczej :)

Dziękuję napewno będę pisać. Gdyż z mężem mieszkam od niedawna gdzie indziej zupełnie nikogo nie znam i porozmawiać nie mam z kim :-( a od początku ciąży prawie na zwolnieniu bo ciąża zagrożona i juz wariuje.
A widząc brzuszki innych pan zazdroszczę może to dlatego że kilka lat pracowałam jako instruktorka zumby i mięśnie mam dość mocne. Ale chciałabym od niedawna czuje ruchy maleństwa a brzucha nie ma he i do tego brak wiedzy na temat płci he ciągle się wierci nie pokazuje :-)

Dziękuję napewno będę pisać. Gdyż z mężem mieszkam od niedawna gdzie indziej zupełnie nikogo nie znam i porozmawiać nie mam z kim :-( a od początku ciąży prawie na zwolnieniu bo ciąża zagrożona i juz wariuje.
A widząc brzuszki innych pan zazdroszczę może to dlatego że kilka lat pracowałam jako instruktorka zumby i mięśnie mam dość mocne. Ale chciałabym od niedawna czuje ruchy maleństwa a brzucha nie ma he i do tego brak wiedzy na temat płci he ciągle się wierci nie pokazuje :-)

nie martw sie, napewno zaraz wyskoczy brzuszek :) moja kolezanka nie miala nic az do 7 miesiaca, dopiero pozniej zaczeli rosnac :)

8cd2318e1dd860eaeb11a40308c1b0c6.jpg
3037c270677d94d34a7575fd63768d2e.jpg
a to nasze 22 tygodnie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lenka nic się nie martw. Brzuch ma to do siebie, że lubi po prostu wyskakiwać, u mnie tak było :) Poza tym jeśli masz taką budowę ciała to faktycznie to może być przyczyna. Na pocieszenie dodam, że wielki brzuch jest fajny, ale jego zalety kończą się w momencie kiedy trzeba zawiązać buty albo wstać z kanapy w sposób adekwatny do wieku itd. :) Wielki brzuch nie przesądza o tym, że wszystko jest ok :)
Fajnie, że jesteś i zapraszamy do aktywności na forum :)

reklama
Pozatym to moja druga ciąża i wyobraźcie sobie ze w pierwszej ciąży przytyłam 45 kg hehe każdemu jak o tym mówiłam to wow masakra hehe aż trudno uwierzyć

Do góry