reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki

Ja znów w ciąży zebrałam tylko 1 roztep i to po terminie ale cała ciążę smarowalam 3 rzeczami naraz [emoji23] za to przedciazowych mam masę. dla mnie najgorszy jest cellulit, takiego cellulitu nigdy nie miałam. Brzuch nie najgorzej ale biodra [emoji21] jak komoda. Paper mam linie i mam włoski jeszcze.

[emoji173]

reklama
Aza - wow! Jak osiągnęłaś i utrzymałaś taką zmianę??

Mi się bateria w wadze wyczerpała, wiec nie wiem jak z wagą ale w ciuchy sprzed ciąży wchodzę prawie wszystkie, ze 3 pary spodni sa tylko nieco zbyt opięte, więc chyba waga już wróciła. Ważyłam sie tydzien po porodzie to brakowalo 2kg do wagi wyjściowej.

Samozaparcie i kontrola. Nie ma co ukrywać mam tendencję do tycia, nie mogę sobie pozwalać. Długie lata miałam wahania wagi. 3 lata temu poznałam męża i mam dodatkową motywację. Mnie poznał już szczupłą, a i tak miałam opory, żeby mu się pokazać nago, nie wyobrażam sobie co by się z nami stało, gdybym utyła znów. A córeczka jest jeszcze dodatkową motywacją, nie chciałabym przynieść jej wstyd.

dopiero przeczytalam aza, jesli chodzi o dziecko, to zdecydowanie najlepiej jak jego mama akceptuje sama siebie, kocha siebie i swoje cialo bo wtedy tego samego moze dziecko nauczyc, a czy jest gruba czy chuda dla dziecka nie ma znaczenia przeciez :)

Popadam przez Was w kompleksy. Juz nie chce waszych zdjęć[emoji14]
Aza jak jeszcze raz napiszesz jakieś negatywy dotyczące swojego wyglądu to osobiscie należy na Ciebie jakiś dziadów żeby Ci dali w łeb ;)

Idę spać bo o północy albo o 1 pobudka. Kolejna noc bez męża w łóżku , zasrane przeziębienie. Dobrze, że inny mężczyzna ze mną śpi ;)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry