reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki w kuchni :-)

Na mnie czeka pasztet i kielba swiezusie robione przez mojego chrzestnego i jutro na sniadanie bede wcinac[emoji1]

f2w3d5qpg42bnawz.png

reklama
1475929919-svznd1.jpeg

A propo pizzy ;) my pewnie przy weekendzie zamówimy, choć mój tyje (+5kg) i śmiejemy się że w ciąży ze mną jest...i powinnismy uważać :)
Na dziś knedle u Mamy i barszcz ukraiński. Jutro jedziemy na 14 na obiad do Babci to będzie omomomomomommmm oby zrobiła swoją pyszną kapustę ma ciepło :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ale mam smaka na ciasto...tylko nie mam piekarnika (w kawalerce miałam miejsce albo na piekarnik albo zmywarkę i wiecie co wygrało ;) )... chciałam kupić jakiś multicooker czy inne urządzenie, ale jeszcze si nie zabrałam, i nie jestem pewna jakie :)

Ale mam smaka na ciasto...tylko nie mam piekarnika (w kawalerce miałam miejsce albo na piekarnik albo zmywarkę i wiecie co wygrało ;) )... chciałam kupić jakiś multicooker czy inne urządzenie, ale jeszcze si nie zabrałam, i nie jestem pewna jakie :)

Zrób coś bez pieczenia - sernik na zimno albo jagielnik, nawet wrzucałam przepis na kulinarnym.

reklama
Ta szarlotke się piecze :)
My właśnie robimy rogaliki drożdżowe z marmolada. I też nie mam piekarnika. Jak wprowadziliśmy się tu do mieszkania to kuchnia była zrobiona, ale bez piekarnika i zmywarki. Zmywarkę wstawiłem, ale piekarnika jeszcze nie. Kupiłam na Olx nowy prodiż za grosze i piecze super. Taka pamiątka z PRL ;)

f2w33e3k0rq6mc1d.png

Do góry