Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja byłam wczoraj z mężem w pizza hut , bardzo lubimy tam chodzić , smakuje nam tam wszystko heheja bym zjadła pizze <3
wyjdzie na pewno ja lubię z jabłkiem szara reneta, te kwaśneJa dziś kupiłam pyszne jabłuszka i będę ta szarlotkę jutro robić! Paulyna, mam nadzieję że wyjdzie taka pyszna jak piszesz! :-)
mniam mniam, my wczoraj zamówiliśmy pizzę do domkuJa byłam wczoraj z mężem w pizza hut , bardzo lubimy tam chodzić , smakuje nam tam wszystko hehe
Nie wiem co źle zrobiłam... ogólnie wyszła bardzo dobra ale na spodzie zostało trochę sypkiego ciasta. Za krótko piekłam? Wierzch był ładnie zrumieniony.wyjdzie na pewno ja lubię z jabłkiem szara reneta, te kwaśne
wiesz co ja dlatego daję często całą kostkę masła, zależy to też od soczystości jabłek, tłuszcz+sok przenika przez te suche warstwy i wszystko potem jest mięciutkie i połączone... ale już się nie "wejdzie" w te jabłka czasami :/Nie wiem co źle zrobiłam... ogólnie wyszła bardzo dobra ale na spodzie zostało trochę sypkiego ciasta. Za krótko piekłam? Wierzch był ładnie zrumieniony.
Masla tez dalam cala kostke ale moze faktycznie jablka byly za suche... następnym razem kupię bardziej soczyste!wiesz co ja dlatego daję często całą kostkę masła, zależy to też od soczystości jabłek, tłuszcz+sok przenika przez te suche warstwy i wszystko potem jest mięciutkie i połączone... ale już się nie "wejdzie" w te jabłka czasami :/