reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
Ja piekę: sernik królewski i sernik z piernikami, miodownik, pijaka albo makową panienkę (albo jakieś inne ciasto z makiem, byle nie tradycyjny makowiec, bo u nas nie podchodzą).
Z sałatek może zrobię z pieczonym burakiem.
Upiekę karczek, zrobię galantynę i bigos na kolejne dni świąt.
Kiedy ty na to znajdziesz czas? Podrzuc tą z burakiemJa piekę: sernik królewski i sernik z piernikami, miodownik, pijaka albo makową panienkę (albo jakieś inne ciasto z makiem, byle nie tradycyjny makowiec, bo u nas nie podchodzą).
Makowiec w nas zawsze japoński
czarna_mala
Miodownik dziś zrobię, bo on musi zmięknąć jutro część, bo M wziął wolne i w czwartek resztę [emoji16]Kiedy ty na to znajdziesz czas? Podrzuc tą z burakiem
Makowiec w nas zawsze japoński
Sałatka z burakiem pieczonym:
Najprostsza sałatka z burakiem i fetą - Ania Starmach
Szybka, smaczna i zdrowa - sałatka z burakiem, fetą, orzeszkami i rukolą. Wypróbuj ten prosty przepis na obiad, lunch czy kolację! Do tego pyszny dressing!
aniastarmach.pl
burczuś
Ja tez robię z buraków-gotowych z Lidla, zamiast fety daję ser kozi, bo lubimy, a buraki kroję cieniutkie plasterki-obieraczką do jarzyn. Nie robię tego na Wigilię, ale dość często króluje u nas na imprezkachMiodownik dziś zrobię, bo on musi zmięknąć jutro część, bo M wziął wolne i w czwartek resztę [emoji16]
Szybka, smaczna i zdrowa - sałatka z burakiem, fetą, orzeszkami i rukolą. Wypróbuj ten prosty przepis na obiad, lunch czy kolację! Do tego pyszny dressing!aniastarmach.pl
reklama
Porzeczka1234
Super mała czarna ale się napieczesz podziw . Jak dzieciaczki ?Miodownik dziś zrobię, bo on musi zmięknąć jutro część, bo M wziął wolne i w czwartek resztę [emoji16]
Szybka, smaczna i zdrowa - sałatka z burakiem, fetą, orzeszkami i rukolą. Wypróbuj ten prosty przepis na obiad, lunch czy kolację! Do tego pyszny dressing!aniastarmach.pl
Ja robie strucle makowa mam nadzieję, że mi nie pęknie też robię swoją masę makową. Sałatkę jarzynowa kuleczki rybne w zalewie occtowej. Resztę robi mama .
Sałatka z burakiem super wykorzystam ale nie na święta!
Podziel się: