Dzień doberek wszystkim zaokrąglonym
Bosa ale Ty chrzanisz! Jaka niewdzięczna i egoistyczna???? To się raczej nazywa OAZA SPOKOJU!!!!
Zastanowiłam się chwilkę, jak ja bym się czuła z mamą albo teściową przez tydzień
Ukłony do Twych bosych stópek za cierpliwość, ja bym wymiękła
No ale czasem trzeba się przemęczyć, żeby kogoś nie urazić.. Przynajmniej następnym razem (a na pewno taki będzie, bo jeszcze pół roku "turlania się" przed nami) i wtedy będziesz już wiedziała, że trzeba z mamusią ustalić od.. do.. A najlepiej jak tego ostatniego dnia ona będzie miała zaplanowane już coś u siebie, to nie będzie mogła zostać dłużej
eM w pracy.. a ja powolutku planuję imprezkę - zdecydowałam się zrobić przyjęcie niespodziankę dla babci na 80 urodziny i dla mamy na 55, przy czym mama wie, że robimy babci, a wszyscy zaproszeni goście, że dla obu lasek i mają trzymać buzie na kłódki. Termin 13 listopada, żeby się mogła rodzinka w długi weekend pozjeżdzać z Krakowa, Wrocławia, Poznania itd. Mam w planach poprosić każdego o konkretną pomoc - bigos, sałatka, szampan... Wspominam o tym już przy zaproszeniu i ze względu na mój stan wszyscy potakująco kiwają głowami, ale zobaczymy jak się wywiążą..
Ludzi będzie masa, około 30 gości.. Salon 35m i dwa długie stoły mam nadzieję, że pomieszczą tyle tyłeczków..
A w prezencie chcę zrobić pokaz fotek obu Pań z różnych etapów życia z dowcipnymi podpisami: wyświetlacz, ściana i będzie ubaw po pachy..
Czeka mnie nie lada wyzwanie.. dlatego zaczynam już o tym myśleć powoli teraz..
A do Was mam prośbę - powpisujcie na kulinaria jakieś proste przepisy na sałatki i jakieś zakąski, bo to będzie raczej taka kolacja niż obiad