reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Ja z zasady jestem zwierzęciem nocnym,a dzisiaj emocje pewnie nie pozwolą:))))
Nad naszym libido panuje Brysia,ona ma 7 zmysł,radar i nie wiadomo co jeszcze!! Zawsze wyczai :))))
Z Gabi nie mogłam przejść spokojnie obok Mcdonalda

reklama
Czesc dziewczynki:-)
U mnie pogoda jeszcze gorsza niż wczoraj, cały czas ściana deszczu:-( Ale ja się nie łamię, jeszcze makijaż i wio na spotkanie z kumpelą. Może jeszcze do rodziców wpadnę na chwilę i jakoś dopołudnie zleci, a potem jakieś leniuszkowanko z Tz i może coś jeszcze;-)
Pozdrawiam i życzę miłego dnia wszystkim Marcjankom!!!

Dzień doberek wszystkim zaokrąglonym :D

Bosa ale Ty chrzanisz! Jaka niewdzięczna i egoistyczna???? To się raczej nazywa OAZA SPOKOJU!!!!
Zastanowiłam się chwilkę, jak ja bym się czuła z mamą albo teściową przez tydzień :p Ukłony do Twych bosych stópek za cierpliwość, ja bym wymiękła ;)
No ale czasem trzeba się przemęczyć, żeby kogoś nie urazić.. Przynajmniej następnym razem (a na pewno taki będzie, bo jeszcze pół roku "turlania się" przed nami) i wtedy będziesz już wiedziała, że trzeba z mamusią ustalić od.. do.. A najlepiej jak tego ostatniego dnia ona będzie miała zaplanowane już coś u siebie, to nie będzie mogła zostać dłużej ;)

eM w pracy.. a ja powolutku planuję imprezkę - zdecydowałam się zrobić przyjęcie niespodziankę dla babci na 80 urodziny i dla mamy na 55, przy czym mama wie, że robimy babci, a wszyscy zaproszeni goście, że dla obu lasek i mają trzymać buzie na kłódki. Termin 13 listopada, żeby się mogła rodzinka w długi weekend pozjeżdzać z Krakowa, Wrocławia, Poznania itd. Mam w planach poprosić każdego o konkretną pomoc - bigos, sałatka, szampan... Wspominam o tym już przy zaproszeniu i ze względu na mój stan wszyscy potakująco kiwają głowami, ale zobaczymy jak się wywiążą..
Ludzi będzie masa, około 30 gości.. Salon 35m i dwa długie stoły mam nadzieję, że pomieszczą tyle tyłeczków..
A w prezencie chcę zrobić pokaz fotek obu Pań z różnych etapów życia z dowcipnymi podpisami: wyświetlacz, ściana i będzie ubaw po pachy..

Czeka mnie nie lada wyzwanie.. dlatego zaczynam już o tym myśleć powoli teraz..
A do Was mam prośbę - powpisujcie na kulinaria jakieś proste przepisy na sałatki i jakieś zakąski, bo to będzie raczej taka kolacja niż obiad :)

Dzień dobry Magdzior,Malinka,Rozczochrana ,śpiochy i gaduły no ale przede wszystkim Mamcie!!!!!:-);-)
U mnie noc jakoś zleciała ( tylko raz zawitałam w Wc) , pogoda póki co nie brzydka - jakieś tam słońce przez rolety się wbija....no ale co jak trzeba się brać za generalne porządki :crazy::crazy::crazy: nie znoszę z tej okazji sobót do południa:-:)crazy: no ale małż wraca jutro więc wypada aby do czystego - no i wypadałoby nie do pustej lodówki hmmmmm:-);-) po południu też mam gości - przyjeżdża mój bracholek z żonką....a wieczorkiem idziemy na panieńsko -kawalerski wieczór ugh nie widzi mi się to :crazy: bo przez ten czas tutaj zaległości osiągną szczyt...:-)ale wieczorem postaram się nadrobić...jakoś....
Malinka...no to niezła imprezka się szykuje i coś czuję ,że będzie wiele łez szczęścia ;-) z przepisami damy radę - nie bój żaby ;-)

W każdym bądź razie każdej z Was życzę udanej soboty ( i niedzieli już niektórym) , spokojnej, i w dobrym samopoczuciu!!!!!!! :-);-)

Buzialeeeeeeeeeeeeeee

Ostatnia edycja:
Cześć Mamuśki,

Ja już na nogach bo przyjechał mąż i nie daje mi spać. Już krzyczy że mam iść na śniadanie. On już po zakupach a ja jeszcze jak Zombi;)

Znowu pół nocy nie spałam bo się rozpychał w łóżku. Od rana marudzę!

U mnie już dzisiaj 13 tydzień się zaczyna;)

Miłego dnia życzę i muszę uciekać bo mąż zrzędzi:)***

Ewi...to Ty nie zostawiaj męża bo jeszcze się w sobie zamknie ;-)
U mnie zaczął się 13tc przedwczoraj....yupiiiiii ;-)

Martita..jednej bardziej drugiej mniej ale myślę ,że lada moment co niektóre to wypcha ;-) w każdym bądź razie pochwalimy się na pewno -bo My długo nie potrafimy się tym nie chwalić...co nie kobitki?? ;-)

Dobra uciekam na jakieś śniadanie choć jeść się nie chce..;/ i zabieram się do roboty......aaaaaaaaaallllllllllleeeeeeeeeeeeeezzz ja nie chcę stąd wychodzić.....nie...nie ...nie!!!!!

ech...no to papaty ;-(

to i ja sie witam :-)

mój mezus to tez Byk :) ale ja i tak uwazam ,ze najlepszy znak to Strzelec :-D

my narazie zakazu nie mamy, zobaczymy co dzis gin powie. Ale po 20 tygodniu mamy juz uwazac (tzn. uwazac zeby nie bylo za czesto ;-)) bo istnieje ryzyko,ze historia ze skracajaca sie szyjka i zagrozeniem przedwczesnym porodem sie powtorzy.

zjadlam sniadanie z mlekiem.... podejrzewam,ze bede tego zalowac do konca dnia :tak: mleko w ciazy mi szkodzi (zreszta tak jak w poprzedniej), ale czasem sie skusze...

reklama
Hallo dziewczynki !!!!!!!!!

Wczoraj cały dzień sprzatałam w domu,bo byłam tak przejeta wizytą u giną że nie mogłam usiedziec w miejscu:-D.Postanowiłam też ,że od września idę na zwolnienie,bo jestem strasznie roztargniona w pracy i wogóle przyda się trochę odpocząć.:-)

Tyle naprodukowałyscie ,że z trudem przebrnełam przez wszystkie posty.

Poziomki,POziomki Poziomki mega wielkie gratulacje!!!!!!!!!Ale sie ciesze!

Do góry