reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tabletki antykoncepcyjne

reklama
Nie wiem czepiacie się panie o literówkę
Ale Dziekuej za wszytskie odpowiedzi
Chciałem doradzić się bo nie mam doświadczenia a najlepiej powiedzą starsze osoby które to przeżyły
otrzymałeś/aś już odpowiedzi na zadane od początku pytania wiec nie musisz ciągle pytać o to samo tylko w zmienionej formie.

Klaudyna ma dwie osobowości jak widać damsko- męska, ale każda pyta o to samo ..... litości , robicie usg bety co miesiąc aż do 9 miesiaca ...

reklama
A można zrobić taki przyklejony wątek (najlepiej zamkniety) że beta po 14 dniach po owulacji/stosunku jest wiarygodna? I że beta min. 5 oznacza ciążę, a niższe jej brak? Może to by pomogło? A jak nie, to odsyłać taką osobę do wątku i koniec tematu?

Do góry