Nie znam żadnej Klaudii ani nic , założyłem wątek aby się dowiedzieć może pani nie wierzyć to już od pani zależyJa nie kupuję tego, ze to facet. To Klaudia przecież. Ewentualnie facet Klaudii, bo poziom ogarnięcia taki sam.
Przestań trollować.
reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Taaaa i jakoś zbiegiem okoliczności zadajesz dokładnie te same pytaniaNie znam żadnej Klaudii ani nic , założyłem wątek aby się dowiedzieć może pani nie wierzyć to już od pani zależy
Jak tam ta rosnąca beta? Przekroczyła już 1?
Wie pani dużo ludzi żyje na świecie i dużo ludzi ma takie same problemy a pytania mogą być podobneTaaaa i jakoś zbiegiem okoliczności zadajesz dokładnie te same pytania
Jak tam ta rosnąca beta? Przekroczyła już 1?
Lady Loka
Musiałam
miałam stosunek z wytryskiem i po prostu dla pewności chciałam zrobić
Czyli jakbym zrobiłam test z krwi po 15 dniach to już jak coś powinien pokazać wynik wiarygodny ?
wykonam po 15 dniach od stosunku test to będzie wiarygodny
Taki z Ciebie facet jak zjeatwm nie doświadczona i dlatego pytam
G
gość2.14
Gość
Bierzesz tabletli a chcesz robic bete ? Oł maj gasz
U
użytkowniczka_e
Gość
Hah któż inny jak nie Klaudia
Aewea
to od razu widać po stylu pisania.Hah któż inny jak nie Klaudia
G
gość2.14
Gość
Wie pani dużo ludzi żyje na świecie i dużo ludzi ma takie same problemy a pytania mogą być podobne
Bardzo by to źle świadczyło o ludziach jeśli by mieli taki problem jak Twój.
Aewea
i cisza.. znał rozpoznawczy Klaudii jak się wydaje, że to ona.Bardzo by to źle świadczyło o ludziach jeśli by mieli taki problem jak Twój.
reklama
Powtórzę nie znam Klaudii żadnej zadałam to pytanie bo martiwe się o swoją partnerkei cisza.. znał rozpoznawczy Klaudii jak się wydaje, że to ona.
Podziel się: