reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

PAPCIU, to teraz kolezanki zebrac, zainwestowac i otworzyc cos swojego !
Nienawidze takich osob lizacych tylki... Z reszta... kto lubi :-)

reklama
harsh nie da rady tzn może by dało ale u mnie w miescie jest tyle kwiaciarni że aż za dużo nie ma szansy sie wybić

puki co mam doła nie moge sie zdecydować na łóżeczko i wogóle każdy sie oferował że sypnie kasa a tu nic :crazy: a u nas nedza z kasa musze cos wykombinować jeszcze z wózkiem bo300zl wisze ech szlag by to trafił:wściekła/y:

Witam dziewczyny :)
kopę lat mnie nie było i pewnie już o mnie zapomniałyście. W sumie nei wiem czemu tak wyszło, że ostatnio nie pisałam, ale chyba mogę to zwalić na zamieszanie ze ślubem, potem przeprowadzka, w pracy brak czasu a w domu komputer nie działa eh ...
Obiecałam jakiś czas temu, że jak będzie po ślubie to wrzuce kilka fotek, więc oto i one: :) - anusia - Talent - Re.pl
Brzuszek rośnie w zaskakującym tempie - pewnie nie tylko mi ale wszystkim... Kilogramy przybywaja. Jesień za oknem i taka szarość dnia :)

Dzień doberek :)

U mnie dzisiaj strasznie pochmurno, szaro, buro i ponuro na zewnątrz, ale w domku cieplutko, spokojnie i błogo.. Synuś sobie harcuje po śniadanku, ale chyba daje mi znać, że coś jeszcze by wszamał ;) i to najlepiej coś z czekoladą hahaha a mama ma już prawie 7kg na plusie.....
Zmartwiłam się jak czytam, że u wielu z was wycieka siara, bo u mnie nic i mam wrażenie, że cycki mi zmalały ;) Oby tylko wszystko było ok i będę miała pokarm.. Mama karmiła mnie i brata krótko, ale muszę spytać właściwie dlaczego..

Katjusza dziękuję Ci za to, co napisałaś w związku z religiami :)

Milusia napisz jak wrócisz od gina, co z tymi skurczami..

Pospałam dzisiaj chyba z 11h (oczywiście z przerwami ;) i nie mam w ogóle ochoty nigdzie się ruszać.. Fredzikowi też się udziela, bo śpi jak zabity na drugim krańcu kanapy, a wygląda przy tym przesłodko :)) Czekamy więc na powrót mężusia z pracy..

ale dostałam apetytu na chrupiącą bułke z dżemem truskawkowym i kakao a oprocz kakao w domu nic nie ma a nigdzie nie wychodze bo leje ale coś nosem czuje że chyba obiad zaraz bedzie:)

Papciarkowa, niestety niektórzy to mają tupet - mówię tutaj i o tej babce i o szefowej. Nie rozumiem jak można tak traktować ludzi. Niestety dzieje się tak w wielu firmach, znam przypadki gdzie osobom po np. 7 latach dobrej pracy raptem wręczano wypowiedzenie. Laska szła na rozmowę i myślała, że idzie po awans a dostała wypowiedzenie. Bardzo dużo zrobiła dla firmy i była dobrym pracownikiem a potraktowano ją jak śmiecia. A są tacy, którzy g.ó.w.n.o umieją a właśnie umieją dobrze w dupę włazić i pracują, szok!

Futrzaku, dopisz proszę na listę rzeczy niezbędnych do szpitala nakładki jednorazowe na toaletę. Ja uważam, że to bardzo przydatne, łatwiejsze w użyciu niż wykładanie papierem a też się je spłukuje, no i można normalnie na kibelku usiąść. Jeśli chodzi o golarkę i podkłady to zależy od szpitala. Podkłady szpitalne są według mnie średnie, takie flizelinowe i nieprzyjemne, bo się pocą. Polecam za to te z belli. A i gatki jednorazowe flizelinowe, wg mnie lepiej kupić takie siatkowe, które można wyprać, oddychają i wg mnie lepsze niż te flizelinowe jednorazowe.

Ostatnia edycja:
also a no maja tupet a szefowa strasznie narwana na kase była my na reke miałyśmy tylko najniższa krajowa i nic pozatym wypłata dawana do żółtego grosza i za każdym razem przy odbieraniu wypłaty czułyśmy sie jakbyśmy kradły jej ta kase a najbardziej rozwaliła mnie tekstem po wszystkich świetych gdzie 2 dniowy obrót to był ponad60tys że nie bedzie żadnej premi bo był słaby utarg wiec nam rece opadły w sumie na końcu nam dała po50zl ale z wielkim ale
i tak jak piszesz ja jak szłam po wypowiedzenie to myślałąm ze mnie przeniesie na nowy punkt który od podstaw ja sama robiłam i jej wczesniej mówiłam że mimo że codziennie po 12h z weekendami to by mi bardziej tam pasiło bo busa miałam pod nos a tu prosze niespodzianka mało tego szybko poszłam na l4 a ona nasłała na mnie kontrole ze zusu i po10 dniach juz miałam komisje i mi zabrali chorobowe fajnie nie?

reklama
Mam nadzieje, że teraz będę z Wami na bierząco. Właśnie pooglądałam Wasze brzuszki ciążowe i poczytałam ile Wam kg przybyło i normalnie zazdroszczę, bo ja jestem już 12 kg na plusie. Czyli na koniec będzie pewnie plus 30. Aż strach się bać ...

Do góry