40milionowserc
Moderator
Ja też bez sił ale oby przy spadku temperatury wróciły nam moceCoś mnie dzisiaj brzuch pobolewa… masakra … jakoś tak czuję się jak flak , zero mocy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też bez sił ale oby przy spadku temperatury wróciły nam moceCoś mnie dzisiaj brzuch pobolewa… masakra … jakoś tak czuję się jak flak , zero mocy
Bardzo mi przykro.Jestem już nie mam dobrych wieści. Zarodek nie ma akcji serca zatrzymał się na 6 mm
Bardzo mi przykro naprawdęJestem już nie mam dobrych wieści. Zarodek nie ma akcji serca zatrzymał się na 6 mm
matko kochana , jak się czujesz ?Mi pozostało już tylko czekać na samoistne poronienie I nie jest mi z tym wesoło wracając w środę od lekarza miałam jeszcze wypadek samochodowy i Lekarze. Super ale 2 innych potwierdziło pusty pęcherzyk. I że tam już nic się nie rozwinie A ja zaliczyłam lot helikopterem
Boże dziewczyno! Cała jesteś?Mi pozostało już tylko czekać na samoistne poronienie I nie jest mi z tym wesoło wracając w środę od lekarza miałam jeszcze wypadek samochodowy i Lekarze. Super ale 2 innych potwierdziło pusty pęcherzyk. I że tam już nic się nie rozwinie A ja zaliczyłam lot helikopterem
No nie...Mi pozostało już tylko czekać na samoistne poronienie I nie jest mi z tym wesoło wracając w środę od lekarza miałam jeszcze wypadek samochodowy i Lekarze. Super ale 2 innych potwierdziło pusty pęcherzyk. I że tam już nic się nie rozwinie A ja zaliczyłam lot helikopterem
o Boże bardzo mi przykro .Jestem już nie mam dobrych wieści. Zarodek nie ma akcji serca zatrzymał się na 6 mm
O to daj znać, my chyba w tym samym momencie ciąży jak dobrze pamiętam może też się skuszę...Przyszedł detektor . Zaraz zatestuje czy coś znajdę . Ale streeees .