Navigium
Fanka BB :)
Ja wybrałam online bo było dużo wiedzy i zniżka zawsze robiła jakąś różnicę. Słyszałam, że ze szkołami rodzenia jest bardzo różnie... Zależy od prowadzących... W mojej okolicy zresztą nie mogę znaleźć, ale chyba w sąsiednim mieście będzie. Na żywo też bym chciała spróbować choć mam doświadczenie z maleństwami bo trochę się na pomagałam krewnym i przyjaciołom, ale jeśli będzie darmowe to na pewno skorzystam. Niemniej co innego własne, można spanikować pod obciążeniem bólem, emocjami itd. Aż takiego zaufania do siebie nie mam, żeby myśleć, że easy peasy z palcem w bucie sobie poradzę. Mnie przekonał naprawdę bogaty program w tej szkole online i obserwuję ich profil od jakiegoś czasu, naoglądałam się też ich youtubów i mnie przekonują.A myślicie, że wiedza na szkole rodzenia online na zaufaj położnej (nawet w wersji premium) będzie wystarczająca, czy mówią 50% na dany temat, a drugie 50% dowiesz się na tematycznym kursie? Tych kursów jest tyle, że z 5 bym z miejsca brała, gdyby nie cena każdego.
Właśnie też myslę czasami o szkole on-line, ale w drugiej strony chciałabym poćwiczyć trzymanie, itd. (bo rozumiem że to jest jak w filmach, są lalki? Wiem, idiotyczne pytanie, ale serio mam zagadkę xD')