Madzialena07
Fanka BB :)
U mnie jest ten problem, że większość czasu jestem sama zwłaszcza kwiecień - listopad. Więc większość spacerów zaliczam sama. U mnie wcześniej było 2,5 roku, miałam podwójny używałam dosyć często, ale go nienawidziałam. Na początku musiałam, bo córka do 3 latek miała drzemki w wózku. Jak tylko się dało, to też brałam dwa. Potem przeszliśmy na dostawkę. Teraz u mnie będzie 2 latka i 2 miesiące i też synek śpi tylko w wózku, więc chce kupić podwójny, ale jakiś inny. Zastanawiam się nad Bugaboo Donkey, ale to dość droga impreza, więc jestem ciekawa opinii robię spacery po 8km i tak chyba będzie najłatwiejja miałam dzieci Z różnica 2 lata i miałam dostawkę. Do wózka gdzie starsze dziecko stało ( są z siedziskiem takie) Jak miałam bliźniaki miałam normalnie wózek bliźniaczy i 2 osobne. Jak szłam sama to byli w bliźniaczym a jak z mężem lub z starszymi dziećmi. Wolałam na 2 wózki bo chociaż się nikt nie kłócił kto ma wozić W późniejszym czasie miałam spacerówka parasolkę do Samochodu. Dla nich. ( gdy przestali jeździć w fotelikach. Musiałam sobie radzić Z miejscem w aucie Później doszła jeszcze jedna pociecha wózki bliźniacze sprzedałam. I używałam zaś dostawki na początku. Potrafili stawać Oboje Na dostawkę i maleństwo w wózku. ( jak musiałam sama iść do sklepu z 3 maluchami. A spacerki rodzinne z M odczepiałam. Dostawkę Lub podnosiłem do góry by nie przeszkadzała a chłopcy jechali na rowerkach