Tu brakuje relacji do dodania pod postem.Rozumiem Twój stres. Przechodziłam przez plamienia i krwawienia nie raz, i też nie raz lądowałam na IP słysząc że panikuję i przesadzam. Trudno Dla mnie było ważne, że zostałam zbadana i upewniłam się że jest okej. Obserwuj kochana i reaguj jak będzie trzeba.
A tak apropo IP, sytuacja która najbardziej zapadła mi w pamięci:
Pojechałam na IP z krwawieniem. Położna robi USG, twierdzi że nie krwawie tylko plamie (w domu poleciało dużo żywej krwi, na miejscu faktycznie było trochę lepiej). I uwaga uwaga stwierdziła, że TO MUSIAŁO BYĆ PLAMIENIE IMPLANTACYJNE. Byłam wtedy prawie w 9 tygodniu ciąży. Kurtyna
reklama
Navigium
Fanka BB :)
Mam nadzieję że wszystko jest dobrze...Dziewczyny raźno wstałam poszłam siku a jak się pościerałam miałam plamkę krwi na papierze żywa boję się najgorszego czekam czy jeszcze będzie więcej i zaraz dzwonię do lekarza mojego … wczoraj mi się śniło że poroniłam tak się boje …
Deess.
serio na sorze tak odprawiają z kwitkiem ?Niestety nic nie załatwiłam musiała bym się na oddział przyjąć ale nie chce narazie zostawać na weekend . Jeśli będzie dalej plamienia to podjadę już spakowana i zostanę . Lekarz mi odp że takie są procedury to nie poradnia …
Kitsune
Moderator
O matko masakra... Powinien Cię zbadać przecież...Niestety nic nie załatwiłam musiała bym się na oddział przyjąć ale nie chce narazie zostawać na weekend . Jeśli będzie dalej plamienia to podjadę już spakowana i zostanę . Lekarz mi odp że takie są procedury to nie poradnia …
Caro666
No byłam na oddziale moim tam muszę się przyjąć , byłam na izbie ale chłopak powiedział że i tak lekarze badają z ginekologiem więc raczej bez przyjęcia nie zbadają mnie . Lekarz mi napisał że takie procedury to nie poradnia . Więc nie wiem jak w innych …serio na sorze tak odprawiają z kwitkiem ?
Deess.
dziwne , ja w pierwszej ciąży którą poroniłam pojechałam z krwawieniem na sor i normalnie ginekolog mnie zbadałNo byłam na oddziale moim tam muszę się przyjąć , byłam na izbie ale chłopak powiedział że i tak lekarze badają z ginekologiem więc raczej bez przyjęcia nie zbadają mnie . Lekarz mi napisał że takie procedury to nie poradnia . Więc nie wiem jak w innych …
Caro666
Może musiała bym po innych szpitalach dzwonić bynajmniej nie w moimdziwne , ja w pierwszej ciąży którą poroniłam pojechałam z krwawieniem na sor i normalnie ginekolog mnie zbadał
Kass_
Zaciekawiona BB
Czy to kujawsko-pomorskie?Może musiała bym po innych szpitalach dzwonić bynajmniej nie w moim
reklama
Caro666
ŚląskCzy to kujawsko-pomorskie?