reklama
Caro666
Fanka BB :)
Ok dzięki czytałam na forum tu że dużo osób bierze to chyba jest faktycznie bezpiecznyA mój gin, że jest w zupełności bezpieczny i mam brac do 32 tygodnia. Na grupie staraczkowej też dziewczyny pisały, że jest bezpieczny. W ulotce acardu pisze, żeby nie stosować w 3 trymestrze.
Deess.
u mnie teżJa też odrazu poinformowałam ,bo taka sama sytuacja . Towar ,cały dzień na nogach,nocki . Zresztą u nas tak jest w pracy że odrazu proszą żeby informować
Deess.
świetnie ! GratulacjeJestem po wizycie , dalej nie wierzę wczorajsza beta za mały przyrost i szłam na wizytę z nastawieniem że będzie łyżeczkowanie , a tu dzidziuś z bijącym serduszkiem
Z rozmiarów 6 tydzień i 4 dni , ale mam się posługiwać terminem 7 tydzień i 2 dzień bo z miesiączki wychodzi 8+1
Ale wychodzi na ciążę młodsza 10 dni .
Tak się cieszę
Termin na 16 marca
Popłakałam się z partnerem
Dostałam komplet badań i jutro pójdę je zrobić i mam się odrazu umówić na prenatalne dostałam skierowanie.
Olimp
Ja mam! Samej mi że sobą ciężko wytrzymać...Dziewczyny ,czy Wy też macie takie wahania nastrojów ? Ja osiwieje jak to nie minie na koniec pierwszego trymestru !
Doktur_M
Moderator
U mnie najgorsze jest zmęczenie. Odsiedzę te 8h przy kompie, z czego 2 ostatnie naprawdę siłą woli, ale potem musi być drzemka z pół godziny, żeby nie być zombiakiem... No i muszę pilnować żołądka, jak zaczyna być pusty to od razu mi słabo i niesmacznie. Co cudowne, zjem jakiegoś pomidora albo jogurt i jak ręką odjął!Ja mam! Samej mi że sobą ciężko wytrzymać...
Karola0093
Zaangażowana w BB
Gratulacje! Cieszę się że się miło zaskoczyłaśJestem po wizycie , dalej nie wierzę wczorajsza beta za mały przyrost i szłam na wizytę z nastawieniem że będzie łyżeczkowanie , a tu dzidziuś z bijącym serduszkiem
Z rozmiarów 6 tydzień i 4 dni , ale mam się posługiwać terminem 7 tydzień i 2 dzień bo z miesiączki wychodzi 8+1
Ale wychodzi na ciążę młodsza 10 dni .
Tak się cieszę
Termin na 16 marca
Popłakałam się z partnerem
Dostałam komplet badań i jutro pójdę je zrobić i mam się odrazu umówić na prenatalne dostałam skierowanie.
Karola0093
Zaangażowana w BB
No faktycznie trochę dziwne bo jakby patrzeć tymi dniami i tygodniami to w przeciągu 14 dni zarodek urósł tylko o 3 dni... Ale najważniejsze że jest serduszko. Może po prostu miał taki przestój i teraz ruszy i wszystko nadrobi Musisz być spokojna i cierpliwie czekać na przyszły tydzień.Hej , jestem po wizycie … niby wszystko ok serduszko bije uff…
Ale … wizyta za 2 tygodnie , lekarz powiedział że jak chce za tydzień mogę przyjechać bez kasy zrobi usg żebym była spokojna
Acard kazał mi już brać 150 i na USG wychodzi 7+2 a ost 2 tygodnie temu miałam 6+6 więc jest duża różnica bo wychodziła mi data 6.03 a teraz 16.03 ale powiedział że ok..
Chodź karty ciąży mi nie założył jeszcze , mam wrażenie że nie dokończą jest ok tylko mnie uspakajał żebym była spokojna
Bynajmniej za tydz podjadę sprawdzić czy serce dalej bije
D
Dukasia
Gość
Ja nie mogę sama ze sobą wytrzymać, a mój mąż już jest przeorany, chociaż myślę że trochę słusznie zmęczenie też mnie dobijaDziewczyny ,czy Wy też macie takie wahania nastrojów ? Ja osiwieje jak to nie minie na koniec pierwszego trymestru !
reklama
Caro666
No właśnie … chodź on powiedział że rośnie ale znów mam plamienie więc ciężko być optymistąNo faktycznie trochę dziwne bo jakby patrzeć tymi dniami i tygodniami to w przeciągu 14 dni zarodek urósł tylko o 3 dni... Ale najważniejsze że jest serduszko. Może po prostu miał taki przestój i teraz ruszy i wszystko nadrobi Musisz być spokojna i cierpliwie czekać na przyszły tydzień.