reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2025

reklama
Ja dziś też trochę gorzej się czuje..
Przez ostatnie kilka dni mogłabym jeść ogórki pod każdą postacią. Do tego lody i na to Pepsi. Dziś już trochę odrzuca mnie do jedzenia i mam lekkie zawirowanie na żołądku.. do tego pobolewa mnie głowa aż moje oczy to czują..😟 mam nadzieję że to tylko chwilowe. ;/ nie chce tak szybko zacząć przez to przechodzić;-(

Ja dziś też trochę gorzej się czuje..
Przez ostatnie kilka dni mogłabym jeść ogórki pod każdą postacią. Do tego lody i na to Pepsi. Dziś już trochę odrzuca mnie do jedzenia i mam lekkie zawirowanie na żołądku.. do tego pobolewa mnie głowa aż moje oczy to czują..😟 mam nadzieję że to tylko chwilowe. ;/ nie chce tak szybko zacząć przez to przechodzić;-(
Może to przez upał? Głowa może boleć pogodowo i hormonalnie, dlatego dbaj o nawodnienie, to może lekko pomóc. Wypij herbatę z imbirem albo elektrolity.

Hej! Witam sie! To moja druga ciaza i dzis mija 4t6d, na usg jeszcze nic nie widac.
Jak Wasze usg ?
Nijak bo nie chciałam iść tak wcześnie 😊 wizytę mam za 2 tyg i to będzie jakiś 7 tydz, muszę zgrać apke w końcu.

Ja dziś też spadek formy, ale to bardziej chyba ciśnienie leci w dół bo się zbiera na burzę...jestem dziś taka nijaka, dziewczyny poszły do sklepu po produkty na jakiś obiad i mam nadzieję że też go zrobią, a ja się delektuje kawa póki mnie jeszcze od niej nie odrzuciło...

Dziewczyny, byłam właśnie w toalecie i na papierze zauważyłam taką lekką ciągnącą się krew. Ale nie była to świeża krew jak podczas miesiączki.

reklama
Do góry