Witaj, też mam synka 2021, ale z wrześniaCześć dziewczyny, chciałabym się nieśmiało przywitać OM 16.06, od wczoraj testy wychodzą pozytywne. Dziś byłam w klinice, miałam termin na kontrolę po badaniu drożności jajowodów w czerwcu i lekarz był bardzo zdziwiony naturalną ciążą, bo walczymy od października. Pierwsza ciąża w 2019 obumarła z indukcją poronienia. Mam córkę z maja 2021. Zalecony neoparin 0,4, acard 150 i luteina. W czwartek mam powtórzyć beta hcg i przyjść na wizytę serduszkową 5.08.
Z majówkami mamy kontakt do teraz na prywatnej grupie fb. Mam nadzieję, że wszystkim nam tutaj uda się dotrwać do szczęśliwego rozwiązania
reklama
40milionowserc
Moderator
Ale historia zdrówka dla Was. Ja właśnie dostałam wynik progesteronu, uważam że jest chyba ok: 17,20Cześć dziewczyny, chciałabym się nieśmiało przywitać OM 16.06, od wczoraj testy wychodzą pozytywne. Dziś byłam w klinice, miałam termin na kontrolę po badaniu drożności jajowodów w czerwcu i lekarz był bardzo zdziwiony naturalną ciążą, bo walczymy od października. Pierwsza ciąża w 2019 obumarła z indukcją poronienia. Mam córkę z maja 2021. Zalecony neoparin 0,4, acard 150 i luteina. W czwartek mam powtórzyć beta hcg i przyjść na wizytę serduszkową 5.08.
Z majówkami mamy kontakt do teraz na prywatnej grupie fb. Mam nadzieję, że wszystkim nam tutaj uda się dotrwać do szczęśliwego rozwiązania
A bierzesz jakiś progesteron w tabletkach? Ja miałam 25 w poniedziałek, a nie brałam luteiny, bo byłam w delegacji i zapomniałam zabraćAle historia zdrówka dla Was. Ja właśnie dostałam wynik progesteronu, uważam że jest chyba ok: 17,20
40milionowserc
Moderator
Nie biorę, ale skonsultuję to z lekarzem. Dopiero dziś pierwszy raz zbadałam taki komplet po pozytywnych testach w weekendA bierzesz jakiś progesteron w tabletkach? Ja miałam 25 w poniedziałek, a nie brałam luteiny, bo byłam w delegacji i zapomniałam zabrać
Sprawdziłam w Internecie i pewnie masz dobry poziom ja nie jestem obiektywna, bo kieruję się wytycznymi z grupy wsparcia dla kobiet z obniżoną rezerwą jajnikową, gdzie podają, że przyzwoity poziom do którego nie można się przyczepić to +20. Więc się nie przejmuj tym poprzednim postemNie biorę, ale skonsultuję to z lekarzem. Dopiero dziś pierwszy raz zbadałam taki komplet po pozytywnych testach w weekend
angeliskax
Moderator
Wybaczcie ze się wcinam, ale ja jestem zywym przykladem ze ciąże utrzymałam na prpgrestereonie 10,5. Drugą ciaze miałam najwyzszy wynik 19.Sprawdziłam w Internecie i pewnie masz dobry poziom ja nie jestem obiektywna, bo kieruję się wytycznymi z grupy wsparcia dla kobiet z obniżoną rezerwą jajnikową, gdzie podają, że przyzwoity poziom do którego nie można się przyczepić to +20. Więc się nie przejmuj tym poprzednim postem
@40milionowserc progrestereon skacze..na tamten moment moalas 17, a za godzine moglabys miec juz wyzszy badz delikatnie nizszy. Poki co wynik w normie i to jeden lelarz bedzie chcial aplikowac luteine a drugi juz niekoniecznie. Trzeba tylko zaufac swojemu lekarzowi.
Trzymajcie się
40milionowserc
Moderator
Na pewno zbadam go razem z betą w piątek ale dziękuję za radyWybaczcie ze się wcinam, ale ja jestem zywym przykladem ze ciąże utrzymałam na prpgrestereonie 10,5. Drugą ciaze miałam najwyzszy wynik 19.
@40milionowserc progrestereon skacze..na tamten moment moalas 17, a za godzine moglabys miec juz wyzszy badz delikatnie nizszy. Poki co wynik w normie i to jeden lelarz bedzie chcial aplikowac luteine a drugi juz niekoniecznie. Trzeba tylko zaufac swojemu lekarzowi.
Trzymajcie się
40milionowserc
Moderator
To ja czekam razem z Tobą a moje sutki mają ochotę eksplodować i w dodatku podbrzusze czuję.Byłam dziś na pobraniu krwi, po 14.00 mają być wyniki, więc od 13.00 będę odświeżać stronę jak poparzona Na dodatek tak mnie sutki dziś swędzą, że mam ochotę je sobie wydrapać...
reklama
40milionowserc
Moderator
A w którym dniu cyklu jesteś ?Byłam dziś na pobraniu krwi, po 14.00 mają być wyniki, więc od 13.00 będę odświeżać stronę jak poparzona Na dodatek tak mnie sutki dziś swędzą, że mam ochotę je sobie wydrapać...