reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2025

reklama
W 27 tygodniu odeszły mi wody I zostałam w szpitalu do dnia porodu. Miał być wywołany w 34 tygodniu lub wcześniej jeśli doszłoby do infekcji lub samo by się zaczęło. I u mnie zaczęło się samo. Także jestem wdzięczna za te trudne 6 tygodni:)
To dobrze, że byłaś pod opieką i finał był bardzo pozytywny! Tak się wydaje, że ta ciąża to takie wielkie mi co, miliony kobiet przez to przechodziły i przechodzą, ale ile to emocji...

Hejka , ja nie wytrzymałam i byłam dziś u lekarza 5+0 ale zabardzo nie było widać pęcherzyka jeszcze , mówił że chyba widzi jakiś cień ale żebym przyszła za tydzień to będzie widać i już troszkę się martwię , przepisal acard i duphaston 🫣

Hejka , ja nie wytrzymałam i byłam dziś u lekarza 5+0 ale zabardzo nie było widać pęcherzyka jeszcze , mówił że chyba widzi jakiś cień ale żebym przyszła za tydzień to będzie widać i już troszkę się martwię , przepisal acard i duphaston 🫣
Dlatego ja za wczesnie nie idę, pójdę w 7 tyg, myślę, że będzie już serduszko ☺️
A Ty się nie martw, na tym etapie raczej nic nie widać jeszcze.

Też miałam plan iść dopiero w 8 tygodniu ale przez progesteron to już sama nie wiem... wstępnie umówiłam się na 15.07

Też miałam plan iść dopiero w 8 tygodniu ale przez progesteron to już sama nie wiem... wstępnie umówiłam się na 15.07
Ja bym się dodatkowo chciała umówić na nfz, ale dzwoniąc w dwa miejsca to chyba graniczy z cudem...mam plan chodzić prywatnie do mojego lekarza i na nfz dla badań..

reklama
Cześć dziewczyny, chciałabym się nieśmiało przywitać 🙂 OM 16.06, od wczoraj testy wychodzą pozytywne. Dziś byłam w klinice, miałam termin na kontrolę po badaniu drożności jajowodów w czerwcu i lekarz był bardzo zdziwiony naturalną ciążą, bo walczymy od października. Pierwsza ciąża w 2019 obumarła z indukcją poronienia. Mam córkę z maja 2021. Zalecony neoparin 0,4, acard 150 i luteina. W czwartek mam powtórzyć beta hcg i przyjść na wizytę serduszkową 5.08.
Z majówkami mamy kontakt do teraz na prywatnej grupie fb. Mam nadzieję, że wszystkim nam tutaj uda się dotrwać do szczęśliwego rozwiązania 🙂

Do góry