reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2025

reklama
Tutaj powinny być marcowe mamy 2025 już, ale moderatorka spi 😁
Screenshot_20240706_223709_Chrome.jpg

Dziękuję kochana... To trochę szok mimo wszystko, niespodziewana zupełnie, ale jak to zawsze mówiłyśmy na kreskach "jeszcze będzie pięknie". Być może właśnie teraz 🥹 I trzymam też mocno kciuki za Ciebie i resztę "kreskówek" 🤞🤞
Aaaa 🥰🥰🥰 trzymam za Ciebie mooocno kciuki !!! 🥰 Rośnijcie zdrowo 😘😍

Witajcie. Jeśli wszystko dobrze pojdzie bede marcowa mama 2025. Co jest dla mnie totalnym zaskoczeniem dlatego, że 23 grudnia urodziałam synka. W piątek myslałam, że dostałam pierwszy okres po ciazy ale cos mnie tchneło i kupiłam test wyszły dwie grube krechy. Wczoraj zrobiłam bete i wyniosła 26 tys za to progesteron drastycznie niski bo wyniósł 7,15. W poniedziałek mam wizyte i zobaczymy

Witajcie. Jeśli wszystko dobrze pojdzie bede marcowa mama 2025. Co jest dla mnie totalnym zaskoczeniem dlatego, że 23 grudnia urodziałam synka. W piątek myslałam, że dostałam pierwszy okres po ciazy ale cos mnie tchneło i kupiłam test wyszły dwie grube krechy. Wczoraj zrobiłam bete i wyniosła 26 tys za to progesteron drastycznie niski bo wyniósł 7,15. W poniedziałek mam wizyte i zobaczymy
Witaj! Widziałam Cię dzisiaj na lutowych. Jednak zmiana terminu? 😄

Woo 26 tys to sporo, może to jednak starsza ciąża? Będzie dobrze, też mam dzieci z małą różnica wieku, jest ciężko ale fajnie 😊

Dziewczynki moja ciąża 1 była bezproblemowa wszystko super od a do z a przy drugiej ( miałam rodzic teraz w lipcu ) byłam również spokojna wszystko super pięknie a lekarz pow nagle że serduszko nie bije w prawie 9 tyg . Dlatego ja nie chce się nastawiać ale jestem dobrej myśli . We wtorek pójdę do lekarza żeby później znów iść za 2 tyg . Nie robiłam bety i zastanawiam się czy robić . Dopytam lekarza . I tak nie ma się wpływu co ma być to będzie ❤️ 3 mam za wszystkich kciuki

reklama
Dziewczynki moja ciąża 1 była bezproblemowa wszystko super od a do z a przy drugiej ( miałam rodzic teraz w lipcu ) byłam również spokojna wszystko super pięknie a lekarz pow nagle że serduszko nie bije w prawie 9 tyg . Dlatego ja nie chce się nastawiać ale jestem dobrej myśli . We wtorek pójdę do lekarza żeby później znów iść za 2 tyg . Nie robiłam bety i zastanawiam się czy robić . Dopytam lekarza . I tak nie ma się wpływu co ma być to będzie ❤️ 3 mam za wszystkich kciuki
Zależy na jakim jesteś etapie. Ja mam dzisiaj dopiero 4+1, beta bardzo niska więc jeszcze pewnie zrobię raz przyrost żeby się upewnić czy rośnie prawidłowo bo trochę jestem przewrażliwiona jeśli chodzi o ten temat, straciłam kilka ciąż na różnych etapach. Ale jestem już obstawiona lekami, więc trochę mniej się o to wszystko martwię, nic więcej na tym etapie i tak nie zrobię. Jestem 2 dni po terminie okresu, a dopiero dzisiaj wyszły na teście ładne, prawilne kreski.

Do góry