Kitsune
Moderator
A ja właśnie słyszałam, że to clexane ma ostrzejsze igłyJa też biorę przeciwzakrzepowe ale clexane ale mają straszne tępe igły. Wolę neoparin
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja właśnie słyszałam, że to clexane ma ostrzejsze igłyJa też biorę przeciwzakrzepowe ale clexane ale mają straszne tępe igły. Wolę neoparin
Coś Ty. Ja po neoparinie nie miałam ani jednego sinika a po tych sinika na siniaku. Nie chcą się wbijac w brzucho. Tępaki strasznieA ja właśnie słyszałam, że to clexane ma ostrzejsze igły
Woow superancko gratulacjeDziewczyny moja dzisiejsza beta to 9540 w poniedziałek mam lekarza
Tak, ja dziś jutro powinnam dostac okres, mój progesteron to 38Dziewczyny badalyscie może progesteron? Mój w 10 dpt wynosi 12,07. Beta przyrasta dobrze, ale ten progesteron mały jakiś mi się wydaje
Ja ogólnie jestem troszkę w szoku, bo ja w tym roku skoncze 39 lat i gdzieś tam w podświadomości mi się wydawało, że taka ciąża pewnie od początku będzie z mniejszymi czy większymi problemami, no ale zobaczymy dalejAle zazdroszczę tych wysokich progesteronów U mnie najwyższy był niecałe 20 mimo leków
Cały czas się waham czy iść jutro na betę, czy już nie ma sensu biegać skoro przyrost był okej a nic złego się nie dzieje
Jeśli miałabym doradzić, to bym poszła, bo ta beta niziutka, więc lepiej sprawdzić co i jak dla świętego spokoju w głowieAle zazdroszczę tych wysokich progesteronów U mnie najwyższy był niecałe 20 mimo leków
Cały czas się waham czy iść jutro na betę, czy już nie ma sensu biegać skoro przyrost był okej a nic złego się nie dzieje
Nawet nie badałam progesteronu chociaż poprzednio całą ciążę łykałam duphaston (też zlecony bez kontroli). Lekarza jeszcze nie umówiłamTak, ja dziś jutro powinnam dostac okres, mój progesteron to 38