mammania
Fanka BB :)
Wow kibicuję mocno!!!Hej Jeśli wszystko będzie dobrze to u mnie połowa marca. Wprawdzie może być różnie, ale przycupnę sobie bo czemu nie. Trzeba myśleć pozytywnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow kibicuję mocno!!!Hej Jeśli wszystko będzie dobrze to u mnie połowa marca. Wprawdzie może być różnie, ale przycupnę sobie bo czemu nie. Trzeba myśleć pozytywnie
Ale piękna beta U mnie chyba nic z tego nie będzie, testy prawie wcale nie ciemnieją. Dzisiaj robiłam przyrost bety, ale kobieta w labo mnie nastraszyła że czas oczekiwania to 3-5 dni... Chyba się załamięMoja wczorajsza beta w 8dpt to 243 więc moje długo wyczekiwane dzieciątko będzie marcowe
3-5dni?? To co to za laboratorium? U mnie w szpitalu wynik mam za 2 godziny. U mnie też testy nie ciemnieją a beta duża więc się nie załamujAle piękna beta U mnie chyba nic z tego nie będzie, testy prawie wcale nie ciemnieją. Dzisiaj robiłam przyrost bety, ale kobieta w labo mnie nastraszyła że czas oczekiwania to 3-5 dni... Chyba się załamię
Wiesz co, robiłam pierwszy raz w swojej przychodni, ale zawsze jak robiłam inne badania to miałam wyniki tego samego dnia na stronie. A dzisiaj mi powiedziały, że tyle będę musiała czekać Ja oczywiście wiem że nie bada się przyrostu testami, ale to jest silniejsze ode mnie, zwłaszcza po ostatnim biochemie3-5dni?? To co to za laboratorium? U mnie w szpitalu wynik mam za 2 godziny. U mnie też testy nie ciemnieją a beta duża więc się nie załamuj
Wiem, wiem. Przychodnia nie bada u siebie bety, oddaje gdzieś krew i zanim wróci wynik to długo schodzi.Wiesz co, robiłam pierwszy raz w swojej przychodni, ale zawsze jak robiłam inne badania to miałam wyniki tego samego dnia na stronie. A dzisiaj mi powiedziały, że tyle będę musiała czekać Ja oczywiście wiem że nie bada się przyrostu testami, ale to jest silniejsze ode mnie, zwłaszcza po ostatnim biochemie
O proszę! Gratulacje! Trzymam kciuki, żeby tym razem wszystko szło idealnieHej Jeśli wszystko będzie dobrze to u mnie połowa marca. Wprawdzie może być różnie, ale przycupnę sobie bo czemu nie. Trzeba myśleć pozytywnie