reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2025

A czy jest taki główny wątek marcowe czy kto go zakłada?
Moja beta z dziś to 246 a jestem 2 dni przed spodziewana miesiączka 🩷 test wyszedł pozytywny wczoraj, 3 dni przed okresem
Gratulacje :) ja test robiłam w sobotę, 2 grube krechy, a byłam wtedy 4 dni przed miesiączka, pojechałam na betę wyszła 1316, w poniedziałek 2750, jutro jadę znowu powtórzyć a w poniedziałek mam wizytę u lekarza ❤️

reklama
Gratulacje :) ja test robiłam w sobotę, 2 grube krechy, a byłam wtedy 4 dni przed miesiączka, pojechałam na betę wyszła 1316, w poniedziałek 2750, jutro jadę znowu powtórzyć a w poniedziałek mam wizytę u lekarza ❤️
To może bliźniaki? 😁😁🫣
A czemu trzeci raz robisz? Ja zrobię jeszcze w sobotę i jak przyrost ok to chyba odpuszczę, progesteron też ładny (38) więc wydaje się być wszystko ok.

To może bliźniaki? 😁😁🫣
A czemu trzeci raz robisz? Ja zrobię jeszcze w sobotę i jak przyrost ok to chyba odpuszczę, progesteron też ładny (38) więc wydaje się być wszystko ok.
Mam nadzieję że jedno bo już mam dwie córeczki :) robię tak dla siebie bo już ciężko wytrzymać do wizyty
Progesteron mi wyszedł 23

To w którym dc miałaś owulację, że taka wysoka beta 4 dni przed okresem? :eek: U mnie było 10,2... 😅

To w którym dc miałaś owulację, że taka wysoka beta 4 dni przed okresem? :eek: U mnie było 10,2... 😅
Powiem Ci, że nie wiem, nie planowaliśmy teraz jeszcze dzidziusia, nie zwracałam uwagi kiedy była owulacja, chcieliśmy poleciec jeszcze na wakacje i zacząć starania później :) ale wyszło jak wyszło, cieszymy się i oby było wszystko dobrze

Powiem Ci, że nie wiem, nie planowaliśmy teraz jeszcze dzidziusia, nie zwracałam uwagi kiedy była owulacja, chcieliśmy poleciec jeszcze na wakacje i zacząć starania później :) ale wyszło jak wyszło, cieszymy się i oby było wszystko dobrze
Dokładnie. Najważniejsze, żeby wszystko było okej.

Mam wreszcie przyrost, na szczęście nie musiałam czekać tych 5 dni tak jak mnie straszyły Panie w laboratorium 🫣🫣 Dzisiejszy wynik 28 - we wtorek było 10,5 więc przyrost jak najbardziej okej, 180% :) Oby tak dalej.

Dokładnie. Najważniejsze, żeby wszystko było okej.

Mam wreszcie przyrost, na szczęście nie musiałam czekać tych 5 dni tak jak mnie straszyły Panie w laboratorium 🫣🫣 Dzisiejszy wynik 28 - we wtorek było 10,5 więc przyrost jak najbardziej okej, 180% :) Oby tak dalej.
Super, oby tak dalej ❤️ będziesz jeszcze powtarzać betę ?

reklama
Do góry