reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2025

A czy jest taki główny wątek marcowe czy kto go zakłada?
Moja beta z dziś to 246 a jestem 2 dni przed spodziewana miesiączka 🩷 test wyszedł pozytywny wczoraj, 3 dni przed okresem
Gratulacje :) ja test robiłam w sobotę, 2 grube krechy, a byłam wtedy 4 dni przed miesiączka, pojechałam na betę wyszła 1316, w poniedziałek 2750, jutro jadę znowu powtórzyć a w poniedziałek mam wizytę u lekarza ❤️

reklama
Gratulacje :) ja test robiłam w sobotę, 2 grube krechy, a byłam wtedy 4 dni przed miesiączka, pojechałam na betę wyszła 1316, w poniedziałek 2750, jutro jadę znowu powtórzyć a w poniedziałek mam wizytę u lekarza ❤️
To może bliźniaki? 😁😁🫣
A czemu trzeci raz robisz? Ja zrobię jeszcze w sobotę i jak przyrost ok to chyba odpuszczę, progesteron też ładny (38) więc wydaje się być wszystko ok.

To może bliźniaki? 😁😁🫣
A czemu trzeci raz robisz? Ja zrobię jeszcze w sobotę i jak przyrost ok to chyba odpuszczę, progesteron też ładny (38) więc wydaje się być wszystko ok.
Mam nadzieję że jedno bo już mam dwie córeczki :) robię tak dla siebie bo już ciężko wytrzymać do wizyty
Progesteron mi wyszedł 23

To w którym dc miałaś owulację, że taka wysoka beta 4 dni przed okresem? :eek: U mnie było 10,2... 😅

To w którym dc miałaś owulację, że taka wysoka beta 4 dni przed okresem? :eek: U mnie było 10,2... 😅
Powiem Ci, że nie wiem, nie planowaliśmy teraz jeszcze dzidziusia, nie zwracałam uwagi kiedy była owulacja, chcieliśmy poleciec jeszcze na wakacje i zacząć starania później :) ale wyszło jak wyszło, cieszymy się i oby było wszystko dobrze

Powiem Ci, że nie wiem, nie planowaliśmy teraz jeszcze dzidziusia, nie zwracałam uwagi kiedy była owulacja, chcieliśmy poleciec jeszcze na wakacje i zacząć starania później :) ale wyszło jak wyszło, cieszymy się i oby było wszystko dobrze
Dokładnie. Najważniejsze, żeby wszystko było okej.

Mam wreszcie przyrost, na szczęście nie musiałam czekać tych 5 dni tak jak mnie straszyły Panie w laboratorium 🫣🫣 Dzisiejszy wynik 28 - we wtorek było 10,5 więc przyrost jak najbardziej okej, 180% :) Oby tak dalej.

Dokładnie. Najważniejsze, żeby wszystko było okej.

Mam wreszcie przyrost, na szczęście nie musiałam czekać tych 5 dni tak jak mnie straszyły Panie w laboratorium 🫣🫣 Dzisiejszy wynik 28 - we wtorek było 10,5 więc przyrost jak najbardziej okej, 180% :) Oby tak dalej.
Super, oby tak dalej ❤️ będziesz jeszcze powtarzać betę ?

reklama
Do góry