reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
E tam. Znachora też czytałam po obejrzeniu :) zresztą Tredowatej dopisali ciąg dalszy, jedna część lepsza, druga gorsza ale od bidy ujdzie:)
ale leżącym lubiącym czytać, polecam Emily Giffin Coś pozyczonego, a potem Coś niebieskiego.
A im dalej w ciazy to moze Jeannette Kalyta Położna? - porusza temat porodów domowych.

Ja lubię czytać takie thrillery ostatnio wzięłam się za Magdę stachule idealna super mnie wciągnęła wczoraj kupiłam kolejna oszukana [emoji16]

Ja czytam nałogowo, codziennie - chyba, ze się akurat przemieszczamy gdzieś. Klasyka, kryminały, ya, obyczajowe itd. Dobrze, ze przed wyjazdem do Anglii zaopatrzyłam się w czytnik, bo zamawianie z Empiku papierowych ( które mimo to wolę ) wpędziłoby mnie w długi ;)

Ja uwielbiam czytać, staram się wieczorami , ale ostatni raz czytałam jak z córką wyladowalam w szpitalu w marcu , bylysmy same , pobudki były o 7 rano , więc młoda zasypiala o 20.30 ja nie miałam co robić , Internet tylkp z karty to w 3 dni książkę przeczytałam [emoji39]
Teraz ciagnie mnie strasznie , ale narazie robię testy na prawko ,żeby w końcu zapisać si3 i zdać, A jak zacznę czytać to głowa będzie w ksiazkach a nie w testach [emoji28] jeszcze demencja ciążowa się włączy to już będzie ciężko.
Narazie mam tyle ...
Marudka A patrzyłaś na Taniaksiazka.pl mają tanie przesyłki , ja płacę ok. 40zl za 4 ksiazki (trzeba uważać bo jak się przekroczy to wychodzi ponad 100zl) i plus płatność Paypal
20190808_182249.jpeg

Ja uwielbiam czytać, staram się wieczorami , ale ostatni raz czytałam jak z córką wyladowalam w szpitalu w marcu , bylysmy same , pobudki były o 7 rano , więc młoda zasypiala o 20.30 ja nie miałam co robić , Internet tylkp z karty to w 3 dni książkę przeczytałam [emoji39]
Teraz ciagnie mnie strasznie , ale narazie robię testy na prawko ,żeby w końcu zapisać si3 i zdać, A jak zacznę czytać to głowa będzie w ksiazkach a nie w testach [emoji28] jeszcze demencja ciążowa się włączy to już będzie ciężko.
Narazie mam tyle ...
Marudka A patrzyłaś na Taniaksiazka.pl mają tanie przesyłki , ja płacę ok. 40zl za 4 ksiazki (trzeba uważać bo jak się przekroczy to wychodzi ponad 100zl) i plus płatność Paypal
Zobacz załącznik 1007829

Widzę ze masz na skraju załamania a czytałaś za zamkniętymi drzwiami? Mi soe ona bardzo podobała

Narazie mam tyle ...
Zobacz załącznik 1007829
tego Sparksa to zapraszam do siebie:)uwielbiam jego książki i Guillame musso:)
Ja już po wizycie u swojej lekarki- anioł. wszystko dobrze, dostałam zwolnienie, i po zrobieniu usg wyszło jej, że 11 tydz:)umówiłam się na prenatalne do niej- niestety nasz szpital nie podpisał umowy i nigdzie nie zrobię na nfz, a ona wymaga i zaleca, więc muszę zapłacić....moje wyniki się bardzo przydały, bo w normie i kocz i morfologia...także zostaję tutaj, na nfz nie dam rady pójść- tamta lekarka bardzo źle mnie potraktowała i szkoda moich nerwów, poza tym usg nawet źle odczytała z wiekiem ciąży. także odetchnęłam z ulgą. teraz nadrabiam zaległości, bo cały dzień miałam bieganie po mieście i nie byłam na forum:)

reklama
tego Sparksa to zapraszam do siebie:)uwielbiam jego książki i Guillame musso:)
Ja już po wizycie u swojej lekarki- anioł. wszystko dobrze, dostałam zwolnienie, i po zrobieniu usg wyszło jej, że 11 tydz:)umówiłam się na prenatalne do niej- niestety nasz szpital nie podpisał umowy i nigdzie nie zrobię na nfz, a ona wymaga i zaleca, więc muszę zapłacić....moje wyniki się bardzo przydały, bo w normie i kocz i morfologia...także zostaję tutaj, na nfz nie dam rady pójść- tamta lekarka bardzo źle mnie potraktowała i szkoda moich nerwów, poza tym usg nawet źle odczytała z wiekiem ciąży. także odetchnęłam z ulgą. teraz nadrabiam zaległości, bo cały dzień miałam bieganie po mieście i nie byłam na forum:)
Cudowne wiadomosci :) Zazdroszcze, ze u Ciebie juz koncowka 1 trymestru.

Do góry