U mnie założyli body spodenki i skarpety i w otulacz zawinęli...A te pajacyki tylko zakładają czy coś trzeba jeszcze mieć pod spód ?
reklama
Lake882
Fanka BB :)
@Frogi ogólnie bambusowe produkty są bardzo dobre.
Co do rożka to mam po starszej córce i jest miękki a będę tylko używać jak rodzeństwo będzie chciało mała potrzymać i na początek żeby spała malutka w rożku. Ogólnie do karmienia bardzo mi było niewygodnie trzymać malucha w rożku. Zobaczymy co i jak będzie tym razem.
Co do rożka to mam po starszej córce i jest miękki a będę tylko używać jak rodzeństwo będzie chciało mała potrzymać i na początek żeby spała malutka w rożku. Ogólnie do karmienia bardzo mi było niewygodnie trzymać malucha w rożku. Zobaczymy co i jak będzie tym razem.
Ja pamiętam że rożek właśnie do trzymania na początku super się sprawdzał tylko wydaje mi się właśnie że zawsze miałam miękki.@Frogi ogólnie bambusowe produkty są bardzo dobre.
Powiedzcie mi czy Wasze maluchy też tak bardzo się rozpychają w brzuszku ?? Moja to jest wiercioch bardzo chyba już jej bardzo ciasno bo się tak rozpycha że ja już ledwo żyje już nie wiem jaką pozycję przyjąć żeby jej było wygodnie
Lake882
Moja rozpycha się tak bardzo że czasami mam ochotę płakać z bólu ...Ja pamiętam że rożek właśnie do trzymania na początku super się sprawdzał tylko wydaje mi się właśnie że zawsze miałam miękki.
Powiedzcie mi czy Wasze maluchy też tak bardzo się rozpychają w brzuszku ?? Moja to jest wiercioch bardzo chyba już jej bardzo ciasno bo się tak rozpycha że ja już ledwo żyje już nie wiem jaką pozycję przyjąć żeby jej było wygodnie
Mam to samo...mam wrażenie że czasem to próbuje przebić ten brzuch i wyjscMoja rozpycha się tak bardzo że czasami mam ochotę płakać z bólu .
Niech rośnie zdrowo...powodzenia!Cześć. Na początku ciąży się tu zameldowałam, ale nie miałam czasu się udzielać. Chcę się pochwalić, że 24.02. urodziłam synka, 3600g, 57 cm. Od trzech dni jesteśmy w domu i się powoli poznajemy.
Gratulacje !!dużo zdrówka!Cześć. Na początku ciąży się tu zameldowałam, ale nie miałam czasu się udzielać. Chcę się pochwalić, że 24.02. urodziłam synka, 3600g, 57 cm. Od trzech dni jesteśmy w domu i się powoli poznajemy.
Intasek
Gratulacje, super wiadomośćCześć. Na początku ciąży się tu zameldowałam, ale nie miałam czasu się udzielać. Chcę się pochwalić, że 24.02. urodziłam synka, 3600g, 57 cm. Od trzech dni jesteśmy w domu i się powoli poznajemy.
reklama
Kimiko
Moderator
bardzo mi przykro. Nie wyobrażam sobie bólu, który rozrywa teraz Twoje serce, mogę tylko współczuć życzę Ci żebyś miała przy sobie teraz tylko dobrych ludzi.My si żegnamy. Tymus urodził się 20.02 piekny chlopiec. Umarl nagle 21.02. zostawil nas i swoje ukochane rodzeństwo. Prosze nie piszcie. Za dużo bólu. Może i dla mnie kiedyś wyjdzie słońce.