Bedemama!
Moderator
Genialny nick <3Lubimy, uwielbiamy wrecz
Magdalena Witkiewicz Moralność pani Piontek, a teraz wracam do Tredowatej Mniszkowny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Genialny nick <3Lubimy, uwielbiamy wrecz
Magdalena Witkiewicz Moralność pani Piontek, a teraz wracam do Tredowatej Mniszkowny
Ja uwielbiam czytać, staram się wieczorami , ale ostatni raz czytałam jak z córką wyladowalam w szpitalu w marcu , bylysmy same , pobudki były o 7 rano , więc młoda zasypiala o 20.30 ja nie miałam co robić , Internet tylkp z karty to w 3 dni książkę przeczytałam [emoji39]
Teraz ciagnie mnie strasznie , ale narazie robię testy na prawko ,żeby w końcu zapisać si3 i zdać, A jak zacznę czytać to głowa będzie w ksiazkach a nie w testach [emoji28] jeszcze demencja ciążowa się włączy to już będzie ciężko.
Narazie mam tyle ...
Marudka A patrzyłaś na Taniaksiazka.pl mają tanie przesyłki , ja płacę ok. 40zl za 4 ksiazki (trzeba uważać bo jak się przekroczy to wychodzi ponad 100zl) i plus płatność Paypal
Zobacz załącznik 1007829
tego Sparksa to zapraszam do siebieuwielbiam jego książki i Guillame mussoJa uwielbiam czytać, staram się wieczorami , ale ostatni raz czytałam jak z córką wyladowalam w szpitalu w marcu , bylysmy same , pobudki były o 7 rano , więc młoda zasypiala o 20.30 ja nie miałam co robić , Internet tylkp z karty to w 3 dni książkę przeczytałam [emoji39]
Teraz ciagnie mnie strasznie , ale narazie robię testy na prawko ,żeby w końcu zapisać si3 i zdać, A jak zacznę czytać to głowa będzie w ksiazkach a nie w testach [emoji28] jeszcze demencja ciążowa się włączy to już będzie ciężko.
Narazie mam tyle ...
Marudka A patrzyłaś na Taniaksiazka.pl mają tanie przesyłki , ja płacę ok. 40zl za 4 ksiazki (trzeba uważać bo jak się przekroczy to wychodzi ponad 100zl) i plus płatność Paypal
Zobacz załącznik 1007829
Czytalam ,akurat pożyczyłam koleżance , dzięki właśnie takiej tematyce zakochalam się w czytaniu [emoji39]Widzę ze masz na skraju załamania a czytałaś za zamkniętymi drzwiami? Mi soe ona bardzo podobała
Cudowne wiadomosci Zazdroszcze, ze u Ciebie juz koncowka 1 trymestru.tego Sparksa to zapraszam do siebieuwielbiam jego książki i Guillame musso
Ja już po wizycie u swojej lekarki- anioł. wszystko dobrze, dostałam zwolnienie, i po zrobieniu usg wyszło jej, że 11 tydzumówiłam się na prenatalne do niej- niestety nasz szpital nie podpisał umowy i nigdzie nie zrobię na nfz, a ona wymaga i zaleca, więc muszę zapłacić....moje wyniki się bardzo przydały, bo w normie i kocz i morfologia...także zostaję tutaj, na nfz nie dam rady pójść- tamta lekarka bardzo źle mnie potraktowała i szkoda moich nerwów, poza tym usg nawet źle odczytała z wiekiem ciąży. także odetchnęłam z ulgą. teraz nadrabiam zaległości, bo cały dzień miałam bieganie po mieście i nie byłam na forum