reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

Dzięki za te słowa rozwagi. Jakoś mnie zabolał ten duszek wczorajszy. Jednak można sobie mówić żeby się nie nakręcać a głowa i tak swoje robi :(
Racja, to wcześnie ale jakoś mnie to wszystko dobiło. Oh oby coś się jeszcze zmieniło, niby jeszcze czas.
Ja miałam cień w 8 dpo, pojechałam na betę i była negatywna. W 10 dpo miałam mdłości i zrobiłam ponownie test, wyszedł cień. Na drugi dzień już była różowa kreska. Zrobiłam betę i wynosiła około 50. Z tej ciąży mam śliczną trzylatkę :)

reklama
Zrobiłam jednak teraz test z Pinka, bo miałam stężony mocz, więc skorzystałam z okazji, no i tu już kreska jest całkiem fajna i różowa 😀 nie to co rano.
Mi też takie teraz wychodziły na początku na pinkach, nawet jak beta była 25 to były takie słabe kreski a niby czułość 10 :-) Trzymam mocno kciuki za jutrzejszą betę a później przyrost 🤞

No właśnie w naszych dwóch rossmanach nie ma pinkow, ale narzeczony przejechał się do jeszcze jednego Rossmana troszkę dalej i tam były te płytkowe super czule i to jeszcze po 7 zł 😀 prosiłam go o jeden test a on kupił 3 już na zapas 😂 także wieczorem zatestuje znów.
Aa no bo to tak jak z action
W jednym action coś jest w drugim nie ma przez dwa miesiące w jak się pojawi to na drugi dzień nie ma hehe
Chodliwy towar ;)
No ale widzisz czytałam że robiłaś i jest mocniejsza ;))) 🫶

Zrobią, potrzebne Ci skierowanie od ginekologa :)
To jest bolesne ? Jak to w ogóle się odbywa ?
Bo szczerze to już mam dość wpychania mi czegokolwiek haha tyle USG co miałam w kilku ostatnich dniach to jeszcze nigdy nie mialam no ale z drugiej strony to bardzo dobrze

reklama
To jest bolesne ? Jak to w ogóle się odbywa ?
Bo szczerze to już mam dość wpychania mi czegokolwiek haha tyle USG co miałam w kilku ostatnich dniach to jeszcze nigdy nie mialam no ale z drugiej strony to bardzo dobrze
Jedne boli , drugie coś odczują a trzecie leżą sobie.
Kontrast Ci podają przez szyjkę macicy i sprawdzają :)

Do góry