reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

Lekarz stwierdził cykl bezowulacyjny ale ciałko żółte było
Zaczęły mnie pachwiny boleć i pms wjechało za mocno .darłam się okropnie na wszystkich .
w sumie po czym lekarz stwierdził cykl bezowu, skoro właśnie obceność ciałka żółtego jest jednym z czynników, które śwadczą o tym, że owulacja była? Przecież to jest ślad po pęknętym pęchrzyku.

reklama
w sumie po czym lekarz stwierdził cykl bezowu, skoro właśnie obceność ciałka żółtego jest jednym z czynników, które śwadczą o tym, że owulacja była? Przecież to jest ślad po pęknętym pęchrzyku.
Bo nie było płynu w zatoce Douglasa i mam zdjęcie i opis cykl bezowulacyjny

Byłam na Korfu w 2 i 3 tygodniu września. W ciągu dnia było spoko, morze też okej, ale wieczorami robiło się chłodno szczególnie pod koniec wyjazdu. Dla mnie w październiku było by za zimno.
Zwiedzaliśmy wyspę autobusem i było naprawdę spoko więc polecam.
Ze wszystkich biur najlepiej mi się lata z Itaką. W naszym hotelu też takim trochę gorszym, było dużo wychodzących kotów - dla mnie luz, ale nie każdemu to może pasować przy jedzeniu
Napiszę wiadomość prywatną, bo mi właśnie Korfu wpadło w oko 😍

Gratulacje! Łapiecie się jeszcze na listopad czy już mój kochany grudzień ❤️❄️🎄🎅🤶🧑‍🎄?

Te pinki płytkowe są do d*py. Ja na nich miałam taka ledwo widoczna kreskę, a beta z 500 😅
3 IUI będę miała prawdopodobnie 2.04, wtedy termin wypada mi na… 24.12 😅 Ale jeśli miałoby się udać, to biorę Święta na porodówce w ciemno 😇

No to ciekawy ten lekarz, że widzi ciałko żółte, a stwierdza cykl bezowulacyjny 😝 Chociaż on chyba sam nie był pewny, co on widzi 🤪
Dlatego ten cykl olałam totalnie. Sexy byly do wizyty i jeszcze po.
Testy zrobiłam bo pms wjechać za mocno i bol pachwiny .co mnie nigdy nie boli.
Jutro pojadę na bete I progesteron .

reklama
Do góry