Patii26
Fanka BB :)
Ojaaa widać różowe kreskiDziewczyny jestem 10 dni po owulacji.
Coś mi nie pasowało zrobiłam 2 testy i oba pozytywne .

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojaaa widać różowe kreskiDziewczyny jestem 10 dni po owulacji.
Tak bez zastrzyku było.Płyn w zatoce Douglasa jest widoczny tuż po owulacji. Ja poszłam na USG dzień po i miałam już resztki. Więc nie zawsze ten płyn da się złapaćKreski mega, a kojarzę, że teraz nie miałaś zastrzyku. Czyli lecisz za betę, a my tu trzymamy kciuki!
![]()
Az mi się nie chce wieżyc.Ojaaa widać różowe kreskioby to było to !
![]()
Az mi się nie chce wieżyc.
Przecież powiedział cykl bezowulacyjny. Kupilam te testy a zrobię a co mi .
Az zbladłam jak kreski pokazały się od razu
Dziewczyny, miałam robić test jutro albo w środę, ale dzisiaj jestem 12dpo i sobie za testowałam. Na początku przez 1 minute było biało, ale z minuty na minutę była bardziej widoczna. I po 5 minutach już było widać kreskę bez przygląda nią się. Na zdjęciu kiepsko widać, ale kreska jest różowaco myślicie ? Przez te Wasze fałszywe testy boję się, że i u mnie też jednak fałszywy cień... Popołudniu o 17 zrobię jeszcze jeden. Mocz z dzisiaj nie był mocno sezony bo ja w nicy sikam i o 5 rano sikałam a o 8:30 sikałam.
U mnie był rzekomo cykl bezowulacyjnyGratulacje! Łapiecie się jeszcze na listopad czy już mój kochany grudzień?
Te pinki płytkowe są do d*py. Ja na nich miałam taka ledwo widoczna kreskę, a beta z 500![]()
Też miałam taką sytuację że gin mówił że nie będzie owulacji a byłaDziewczyny jestem 10 dni po owulacji.
Jak pięknieDziewczyny, miałam robić test jutro albo w środę, ale dzisiaj jestem 12dpo i sobie za testowałam. Na początku przez 1 minute było biało, ale z minuty na minutę była bardziej widoczna. I po 5 minutach już było widać kreskę bez przygląda nią się. Na zdjęciu kiepsko widać, ale kreska jest różowaco myślicie ? Przez te Wasze fałszywe testy boję się, że i u mnie też jednak fałszywy cień... Popołudniu o 17 zrobię jeszcze jeden. Mocz z dzisiaj nie był mocno sezony bo ja w nicy sikam i o 5 rano sikałam a o 8:30 sikałam.
Na pierwszym zdjęciu widać. Powtarzaj jutro, bez sikania w nocy!Dziewczyny, miałam robić test jutro albo w środę, ale dzisiaj jestem 12dpo i sobie za testowałam. Na początku przez 1 minute było biało, ale z minuty na minutę była bardziej widoczna. I po 5 minutach już było widać kreskę bez przygląda nią się. Na zdjęciu kiepsko widać, ale kreska jest różowaco myślicie ? Przez te Wasze fałszywe testy boję się, że i u mnie też jednak fałszywy cień... Popołudniu o 17 zrobię jeszcze jeden. Mocz z dzisiaj nie był mocno sezony bo ja w nicy sikam i o 5 rano sikałam a o 8:30 sikałam.
Mi pokazuje termin na magiczny grudzień 4.12Gratulacje! Łapiecie się jeszcze na listopad czy już mój kochany grudzień?
Te pinki płytkowe są do d*py. Ja na nich miałam taka ledwo widoczna kreskę, a beta z 500![]()
Jak mi dziś wyjdzie mocniejsza skreśla i jutro rano też, to jutro pójdę na betę.U mnie był rzekomo cykl bezowulacyjny
Jutro pojadę na bete