reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

Lekarz stwierdził cykl bezowulacyjny ale ciałko żółte było
Zaczęły mnie pachwiny boleć i pms wjechało za mocno .darłam się okropnie na wszystkich .
w sumie po czym lekarz stwierdził cykl bezowu, skoro właśnie obceność ciałka żółtego jest jednym z czynników, które śwadczą o tym, że owulacja była? Przecież to jest ślad po pęknętym pęchrzyku.

reklama
w sumie po czym lekarz stwierdził cykl bezowu, skoro właśnie obceność ciałka żółtego jest jednym z czynników, które śwadczą o tym, że owulacja była? Przecież to jest ślad po pęknętym pęchrzyku.
Bo nie było płynu w zatoce Douglasa i mam zdjęcie i opis cykl bezowulacyjny

Byłam na Korfu w 2 i 3 tygodniu września. W ciągu dnia było spoko, morze też okej, ale wieczorami robiło się chłodno szczególnie pod koniec wyjazdu. Dla mnie w październiku było by za zimno.
Zwiedzaliśmy wyspę autobusem i było naprawdę spoko więc polecam.
Ze wszystkich biur najlepiej mi się lata z Itaką. W naszym hotelu też takim trochę gorszym, było dużo wychodzących kotów - dla mnie luz, ale nie każdemu to może pasować przy jedzeniu
Napiszę wiadomość prywatną, bo mi właśnie Korfu wpadło w oko 😍

Gratulacje! Łapiecie się jeszcze na listopad czy już mój kochany grudzień ❤️❄️🎄🎅🤶🧑‍🎄?

Te pinki płytkowe są do d*py. Ja na nich miałam taka ledwo widoczna kreskę, a beta z 500 😅
3 IUI będę miała prawdopodobnie 2.04, wtedy termin wypada mi na… 24.12 😅 Ale jeśli miałoby się udać, to biorę Święta na porodówce w ciemno 😇

No to ciekawy ten lekarz, że widzi ciałko żółte, a stwierdza cykl bezowulacyjny 😝 Chociaż on chyba sam nie był pewny, co on widzi 🤪
Dlatego ten cykl olałam totalnie. Sexy byly do wizyty i jeszcze po.
Testy zrobiłam bo pms wjechać za mocno i bol pachwiny .co mnie nigdy nie boli.
Jutro pojadę na bete I progesteron .

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry