reklama
paola121214
Fanka BB :)
Kurcze aż mi się nie chce wieżyc w to wszystko tak długo czekałam. Odpuściłam popłakałam się i powiedziałam dość.
A tu mnie życie zaskoczyło.
Wiem beta prawdę powie
Wiem beta prawdę powie
paola121214
Ja faccele kupilam 2 rodzaje.Dziewczyny, jakie polecacie najlepsze i najdokładniejsze testy ? Czy te z Rossmanna Facelle są dobre ? Bo nie wiem jakie kupić na popołudnie![]()
Potem pojde kupić jeszcze i chyba pinka strumieniowego kupie
Klemensa
Na moje tak ale mnie pinki też nigdy nie oszukały a ostatnia ciążę wykryłam facelle i jakimiś tanimi dwoma różnymi z action xdDziewczyny, jakie polecacie najlepsze i najdokładniejsze testy ? Czy te z Rossmanna Facelle są dobre ? Bo nie wiem jakie kupić na popołudnie![]()
Patii26
A ja totalnie nie mam żadnych objawów. Jedynie piersi mnie bolą , ale to zawsze w okolicach tego cyklu przed @ miałam.Dlatego ten cykl olałam totalnie. Sexy byly do wizyty i jeszcze po.
Testy zrobiłam bo pms wjechać za mocno i bol pachwiny .co mnie nigdy nie boli.
Jutro pojadę na bete I progesteron .
penguinlicious
Będzie dobrzeKurcze aż mi się nie chce wieżyc w to wszystko tak długo czekałam. Odpuściłam popłakałam się i powiedziałam dość.
Wiem beta prawdę powie

Pamiętam, że u Ciebie nie do końca ciekawie było z poziomem proga i podejrzewano, że może stąd były biochemy. Jest opcja, żeby dostać od razu proga po pozytywnej becie i dobrym przyroście?
paola121214
Dzwonilam do lekarza i powiedziałam od jutra jeśli pozytywna beta dostane progesteronBędzie dobrzeBeta prawdę powie.
Pamiętam, że u Ciebie nie do końca ciekawie było z poziomem proga i podejrzewano, że może stąd były biochemy. Jest opcja, żeby dostać od razu proga po pozytywnej becie i dobrym przyroście?
W mojej ocenie:Dziewczyny, temat niestaraczkowy, ale potrzebuję porady
Już nie wiem od ilu lat odmawiałam sobie porządnych wakacji za granicą i stwierdziłam, że basta i w tym roku zamierzam w końcu porządnie odpocząć. Nigdy nie kupowałam wczasów w biurze podróżyzawsze jeździłam/latałam z dużą grupą albo organizowałam na własną rękę. Ale tym razem chcę chyba po prostu zapłacić i martwić się jak najmniej. Poniżej brief i kilka pytań nowicjusza wakacji all inclusive
Chcemy:
• Grecja (wrzesień/październik), ale rozważę też inne kierunki w Europie (żeby było ciepło o tej porze roku, tak do 25 stopni)
• hotel 3* wystarczy
• opcja all inclusive (pełne wyżywienie i open bar)
• zwiedzanie na własną rękę (bez auta)
• bar przy basenie i/albo plaży (żeby nie tylko w hotelu był)
I będę wdzięczna za kilka porad
• przez jakie biura podróży, a jakie na pewno odradzacie?
• czy kupować bezpośrednio w biurze podróży czy przez portale typu wak.acje.pl?
• ubezpieczenie - na co zwrócić uwagę?
• sejf (pokój/recepcja) - czy potrzebny, czy warto dodatkowo dopłacać?
• czy warto szukać i rezerwować już teraz czy lepiej polować na last minute?
• czy mimo wszystko warto jeszcze rozważyć opcję tylko lot+hotel?
Będę wdzięczna za wszystkie rady i tipy! @LadyCaro liczę na Twoje doświadczenie![]()
kup wczasy z biurem podróży, wtedy o nic się nie martwisz.
Bilety Ci wyślą, lot w jedną i drugą stronę zorganizują, transfer z lotniska do hotelu i z powrotem tak samo.
Jedzenie masz kiedy i jakie chcesz. Tylko leżeć i pachnieć
Grecja jest piękna, byłam na Rodos i Zakyntos. Co prawda standard w Grecji nie jest zbyt wysoki, ale... co za różnica, najważniejsze aby było ciepło, dostęp do wody i pełen chillout.
Jeśli nie macie możliwości wynajęcia auta to proponuję wycieczki fakultatywne (to również oferuje biuro podróży, albo podczas wykupowania wycieczki albo na miejscu podczas spotkania z rezydentem)
Na to samo praktycznie wychodzi, czy kupisz przez Internet czy bezpośrednio w biurze. Ja osobiście wolę przez Neta, tam bez spiny oglądam zdjęcia, czytam opinie i udogodnienia, bez wniku, że muszę na już podjąć decyzję.
Wakacje.pl czy Itaka są bezpiecznymi stronami, więc śmiało możesz korzystać z tych stron.
Sejfy zazwyczaj są w pokoju w cenie, warto sobie przewertować ofertę.
Aktualny last minute to już nie to samo co kiedyś. Ceny są rzekłabym porównywalne i w mojej ocenie nie warto czekać na ostatniego dnia, tylko wykupić sobie na spokojnie wcześniej, przygotować się i dostosować zawartość walizki do wybranej opcji
reklama