reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
u mnie krew upuszczona, wyniki pewnie wieczorem.. ostatnio były 18:20 także trochę sobie poczekam😬 ogólnie to dopadł mnie tak straszny dół że masakra.. także czekam i trzymam kciuki za resztę dzisiejszych upuszczonych żeby bety rosły jak szalone!🤞🏻

Udało mi się zrobić zdjęcie tej kresce jak przesechł test (od razu była w takim kolorze, ale papierek testowy odbijał światło).
Zobaczymy jutro czy to dżołk testu, czy prawdziwa.

Załączniki

• IMG_2809.jpeg
    IMG_2809.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 81
reklama
Siedzę w kolejce u lekarza.
Było słychać puszczone serce.
Dziewczyna wyszła aż się popłakała.
A mi się zrobiło smutno ,że mi to nie jest dane ..
Przyjdzie i na nas czas. Mi się zrobiło przykro jak wyszła babka od ginekologa i do swojej nastoletniej córki mówi że ciąża a miny miały obydwie jakby im ktoś umarł.

Do góry