reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

Tak zupełnie szczerze? Nie sądzę, żebyś zdążyła się tak szybko serio pogodzić 🤷🏻‍♀️ I nie to nie jest żaden wjazd na Ciebie. Po prostu to nie jest temat, w którym jednego dnia bardzo czegoś pragniesz, a po kilku kolejnych z istnym rollercoasterem emocjonalnym w domu nagle przestajesz. Myślę, że jak się nie uda, to jednak Cię to zaboli. I jeszcze trochę czasu minie zanim się z tym tak na serio pogodzisz, ciesząc się z tego, co już masz.
Supli wczoraj już nie brałam, pożegnałam się z forum i serio nie spodziewałam się że będzie taki obrót sprawy. Nawet przeszło mi przez myśl żeby powiedzieć mężowi że teraz to już za późno bo teraz to ja już nie chce, ale potem przypomniałam sobie o tym pięknym pęcherzyku na USG, pięknym endometrium i tym że mam ustalona wizytę na 10 kwietnia na NFZ w miejscu gdzie chciałabym rodzic 😁 Na pewno będzie mi smutno jak się nie uda ale nadzieja jest 😁

reklama
Tak zupełnie szczerze? Nie sądzę, żebyś zdążyła się tak szybko serio pogodzić 🤷🏻‍♀️ I nie to nie jest żaden wjazd na Ciebie. Po prostu to nie jest temat, w którym jednego dnia bardzo czegoś pragniesz, a po kilku kolejnych z istnym rollercoasterem emocjonalnym w domu nagle przestajesz. Myślę, że jak się nie uda, to jednak Cię to zaboli. I jeszcze trochę czasu minie zanim się z tym tak na serio pogodzisz, ciesząc się z tego, co już masz.
Dodajcie ten link w pierwszym poście do tamtej grupy i po problemie . Tam jest tylko link do czy ten test jest pozytywny a do grupy listopadowej nie ma. Ja pierwszy przeczytałam a wy plujecie na mnie jadem . Aż poszłam jeszcze raz przeczytać czy czegoś nie pominęłam ale nie. Link tam jest tylko jeden. Spadam tam możecie mnie wyrzucić stąd o ile się da . Nie jestem aż taka biegła w tym forum

Dodajcie ten link w pierwszym poście do tamtej grupy i po problemie . Tam jest tylko link do czy ten test jest pozytywny a do grupy listopadowej nie ma. Ja pierwszy przeczytałam a wy plujecie na mnie jadem . Aż poszłam jeszcze raz przeczytać czy czegoś nie pominęłam ale nie. Link tam jest tylko jeden. Spadam tam możecie mnie wyrzucić stąd o ile się da . Nie jestem aż taka biegła w tym forum
Jakbyś przeczytała to byś nie napisała posta, przecież jest napisane jak byk jakie są zasady i dla kogo jest wątek. Już naprawdę nie wkręcaj że czytałaś bo jeśli tak to powrót do podstawówki

Masz skopiowałam Ci

7. Najważniejsze - TEN WĄTEK NIE SŁUŻY DO OCENY TESTÓW CIĄŻOWYCH PRZYPADKOWYCH OSÓB! Zdjęcie testów ciążowych mogą tu wrzucać jedynie zapisane dziewczyny 😉
Tylko o to chcesz zapytać? ⬇️
https://www.babyboom.pl/forum/temat/czy-ten-test-jest-pozytywny-watek-zbiorczy.106586/

Od dawien dawna ten wątek (tzw. „kreski”), mimo że nie jest prywatny, objęty jest zasadą, że udzielają się tu jedynie zapisane dziewczyny. (patrz pkt 1). Proszę, uszanuj to 🙏🏻

Nie rozumiesz czym jest ta grupa. Tutaj są dziewczyny co się starają i się wspieramy w tych staraniach. W marcu testują dziewczyny zarówno co będą mieć termin na listopad jak i grudzień. Taki jest regulamin od wielu lat że nie są tu mile widziane osoby które w pierwszym poście już się chwalą że są w ciąży i pisze o tym na pierwszej stronie i jest link gdzie się chwali pozytywnymi testami. Po prostu na złym wątku napisałaś :-) Od tego są inne miejsca. Może tego nie rozumiesz ale takie są tu zasady i trzeba je uszanować.

Jakbyś przeczytała to byś nie napisała posta, przecież jest napisane jak byk jakie są zasady i dla kogo jest wątek. Już naprawdę nie wkręcaj że czytałaś bo jeśli tak to powrót do podstawówki
A jaki macie problem żeby podać tam drugi link ? Fakt. Mogłam się upewnić zadając pytanie czy łaskawie mogę tu być jak już zrobiłam test i drugi błąd że lepiej się nie przyłożyłam do poszukania grupy listopadowych .Głupie bo jakbym się zapisała 7.03 że 8 robię test to wszystko byłoby cacy . Słabo że tak plujecie jadem . Powinniśmy jako kobiety się wspierać . Zrobiłam błąd, okey. Już mam tamtą grupę i nie musicie komentować mnie na siłę że wy macie rację . Nie chciałam źle 😢

Po pierwsze, nikt tu na Ciebie nie pluje jadem. Po drugie, nigdy w pierwszy post na kreskach nie jest wrzucany link do wątku dla świeżo upieczonych ciężarnych. Sama piszesz, że jesteś nowa i właśnie z takiego powodu na samym początku są wyjaśnione zasady, na jakich działa TEN wątek. Po przeczytaniu powinnaś wiedzieć, że nie jest dla Ciebie i szukać dalej.

A jaki macie problem żeby podać tam drugi link ? Fakt. Mogłam się upewnić zadając pytanie czy łaskawie mogę tu być jak już zrobiłam test i drugi błąd że lepiej się nie przyłożyłam do poszukania grupy listopadowych .Głupie bo jakbym się zapisała 7.03 że 8 robię test to wszystko byłoby cacy . Słabo że tak plujecie jadem . Powinniśmy jako kobiety się wspierać . Zrobiłam błąd, okey. Już mam tamtą grupę i nie musicie komentować mnie na siłę że wy macie rację . Nie chciałam źle 😢
Gdyby ten link tam był na pewno bym tu nie pisała

Ty dalej nie rozumiesz, na jakiej podstawie ktoś ma Ci dawać linka bo Ty sama nie umiesz znaleźć? Serio aż tak jesteś rozpieszczona że każdy ma koło Ciebie skakać? Ciężko sobie poszukać albo napisać na tym wątku z pozytywnymi i tam zapytać gdzie iść? I jeszcze trzy razy kłamiesz że czytałaś. No to albo nie rozumiesz polskiego albo jesteś tak zarozumiała, ze Ci się wszystko należy że aż szkoda słów ale przecież ja pluję jadem, bo Ci uwagę zwracam, że ściemniasz

reklama
Do góry