DomkaAtomka
Fanka BB :)
Listopad zdecydowanie! Grzej mi tam miejsceJa też czekam, na listopadowych mamusiach, chyba, że to jeszcze październikchociaż patrząc po duszku to wczesna ciąża
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Listopad zdecydowanie! Grzej mi tam miejsceJa też czekam, na listopadowych mamusiach, chyba, że to jeszcze październikchociaż patrząc po duszku to wczesna ciąża
![]()
a jak się uda to człowiek będzie się martwił żeby było wszystko w porządku...No właśnie najgorsze jest to, że jak się nie uda to człowiek potem myśli, że te seksy ( ilość ) były na marnebo wiadomo jak to przy staraniach, nie ma tego spontanu
![]()
Paaani, jaki duszekKrew upuszczona, wyniki dopiero koło 17-18, także znając mnie od 15 będę sprawdzać
Nie byłabym sobą gdybym nie powtórzyła testu, co prawda z drugiego moczu i dziś tak się duszek prezentuje![]()
Na pewno obniża poziom cukru we krwi, więc niektórym na pewno może wspomoc proces zajsciaCześć dziewczyny!slyszlam wiec przekazuje dalej że ponoć Berberyna wspomaga przy zajściu w ciążę.
Dużo się naczytałam pozytywnych opini
Co o tym myślicie?
jakie piękne kreskiKrew upuszczona, wyniki dopiero koło 17-18, także znając mnie od 15 będę sprawdzać
Nie byłabym sobą gdybym nie powtórzyła testu, co prawda z drugiego moczu i dziś tak się duszek prezentuje![]()
Piękne kreskiKrew upuszczona, wyniki dopiero koło 17-18, także znając mnie od 15 będę sprawdzać
Boje się jeszcze dziękowaćjakie piękne kreskimyślę, że możemy powolutku gratulować
![]()
Absolutnie nie można tracić nadziei!. W sobotę test negatywny, lekarz mówi "piękne endometrium, idealne na ciążę. Na pewno Pani nie jest?" Ja mówię że nie a 3 dni później cieńPiękne kreskiJak to nie można tracić nadziei do końca ! Gratuluję i spokojnej ciąży życzę
![]()