reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
No właśnie najgorsze jest to, że jak się nie uda to człowiek potem myśli, że te seksy ( ilość ) były na marne 🤣 bo wiadomo jak to przy staraniach, nie ma tego spontanu 😅
a jak się uda to człowiek będzie się martwił żeby było wszystko w porządku...
ja miałam w styczniu biochemiczną więc już sobie wyobrażam jak będę szaleć jak się uda 🙈

Krew upuszczona, wyniki dopiero koło 17-18, także znając mnie od 15 będę sprawdzać 😂🙈
Nie byłabym sobą gdybym nie powtórzyła testu, co prawda z drugiego moczu i dziś tak się duszek prezentuje 🤭

Załączniki

• IMG_20250305_074232.jpg
    IMG_20250305_074232.jpg
    761,4 KB · Wyświetleń: 133
Cześć dziewczyny! :) slyszlam wiec przekazuje dalej że ponoć Berberyna wspomaga przy zajściu w ciążę.
Dużo się naczytałam pozytywnych opini
Co o tym myślicie?
Na pewno obniża poziom cukru we krwi, więc niektórym na pewno może wspomoc proces zajscia :)

reklama
U mnie dzisiaj była biel aż razi. Jutro też zatestuje ale coś myślę,że 🩸 przyjdzie. Ostatnio miałam trochę później owulację z lewej strony i okres był też parę dni po czasie. Dzisiaj 27dc (gdzie max cykl miałam 31dni) także grzecznie czekam na rozwój sytuacji ale bez nadziei bo mam takie okresowe objawy...

Do góry