reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
Wyszłam właśnie od dermatologa, to niestety świerzb ale na tak wczesnym etapie że wystarczy jedna maść :) i oczywiście tobą prania. Wczoraj byłam przerażona a dziś mam większy spokój. I okres dziś przyszedł… cykl trwał 27 dni. To jakiś żart. Chciałam krótsze cykle i mam 🤣
No to super, że to początek.
Minie zanim się obejrzysz.
😀

Dziewczyny! Jakiś hit!
W sobotę byłam u ginekologa, stwierdził że endometrium piękne 14 mm i pytał czy na pewno nie jestem w ciąży, więc powiedziałam zgodnie z prawdą że robiłam test i nic nie było. Zapisał luteinę 50 pod język 2xdziennie po 2 tabletki.
Dziś coś mnie tknęło i rano zrobiłam test czułość 25, nic nie wyszło to walnelam go do szuflady, teraz patrzę a tam różowa druga kreska! Wiem że po czasie nie odczytuje się testów i idąc za ciosem przed chwilą zrobiłam drugi pink strumieniowy i chyba coś widać ! 🫣🤔
Jeśli to ciąża, to kasuję Ci ⛔️ z lutowych kresek, dostaniesz tam ❤️, a tutaj kopniak z ławeczki na mamusie 🤞🏻😉

hahha 🤣 jak jeszcze dziś poprawimy to będzie tydzień seksu 😂😂😂 a w niedzielę to nawet X2 🤣 jak się nie uda to będzie ogromny pech, tyle starań na marne 🤣

dziękuję i ja również trzymam mocno kciuki za was! 🍀 Wszystkim życzę dwóch kreseczek na wiosnę 😍
No właśnie najgorsze jest to, że jak się nie uda to człowiek potem myśli, że te seksy ( ilość ) były na marne 🤣 bo wiadomo jak to przy staraniach, nie ma tego spontanu 😅

Cześć dziewczyny! :) slyszlam wiec przekazuje dalej że ponoć Berberyna wspomaga przy zajściu w ciążę.
Dużo się naczytałam pozytywnych opini
Co o tym myślicie?

reklama
Do góry