Roma_ntiko
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byłam u kilku ginekologów przez ostatnie pół roku i większość z nich mi mówiła że dopóki nie odstawie młodego to nie zajdę w kolejną ciążę. Dwa tygodnie już nie karmię i zobaczymy czy coś ruszy. W weekendy to by non stop pił a w tygodniu jak wracał ze żłobka , wieczory i na noc. Bałam się tego odstawienia jak to zniesie ale poszło super. Teraz mi całe noce przesypia więc ja wkoncu też się wysypiam :-)Moje cykle są jeszcze w kratkę i jestem bardzo ciekawa, czy wróciła mi już owulacja. Skończyłam karmić w lutym, ale u nas już jakos od września było jedno karmienie dziennie, więc nie wiem czy ono tak bardzo mogło to blokować.
U mnie młody od czerwca zaczął przesypiać noce jak odstawiłam nocne karmienia. Miesiaczke dostalam, jak zostalo nam w kwietniu jedno karmienie w nocy i ta przerwa miedzy karmieniami mocno sie wydłużyła już.Byłam u kilku ginekologów przez ostatnie pół roku i większość z nich mi mówiła że dopóki nie odstawie młodego to nie zajdę w kolejną ciążę. Dwa tygodnie już nie karmię i zobaczymy czy coś ruszy. W weekendy to by non stop pił a w tygodniu jak wracał ze żłobka , wieczory i na noc. Bałam się tego odstawienia jak to zniesie ale poszło super. Teraz mi całe noce przesypia więc ja wkoncu też się wysypiam :-)
To teraz trzymać kciuki pozostało by wkoncu zaskoczyło i dwie kreski na teście byłyU mnie młody od czerwca zaczął przesypiać noce jak odstawiłam nocne karmienia. Miesiaczke dostalam, jak zostalo nam w kwietniu jedno karmienie w nocy i ta przerwa miedzy karmieniami mocno sie wydłużyła już.
Mamy teraz pierwszy cykl starań, więc zobaczymy co wyjdzieTo teraz trzymać kciuki pozostało by wkoncu zaskoczyło i dwie kreski na teście były![]()
A kiedy masz planowany termin miesiączki? Jak długie cykle?Podejrzewam , ze ja tez 2 tygodni nie wytrzymam![]()
Na 18 marca , cykle mam 27 dc więc w miarę krótkie a ty ?A kiedy masz planowany termin miesiączki? Jak długie cykle?