reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
Nie chce Cie rozczarować. Ale u mnie dość szybko spadła z 1200 na 200. Potem trochę olałam jej zbadanie. I po 2 tygodniach bardzo się zdzwilam że jest prawie 350 🙈
Tu już spadła beta wcześniej w szpitalu i znowu wzrosła. No ale może być tak,że znowu wzrośnie. Trzeba samemu na własną rękę betę badać , dla własnego bezpieczeństwa :)

Nie chce Cie rozczarować. Ale u mnie dość szybko spadła z 1200 na 200. Potem trochę olałam jej zbadanie. I po 2 tygodniach bardzo się zdzwilam że jest prawie 350 🙈
Ale u mnie nie było zarodka żadnego widocznego
Tylko to poszerzenie
Dzisiaj jak robiła USG mówi że zanika prawie całkowicie to poszerzenie i płynu już żadnego widocznego w zatoce d
Więc mam nadzieję że już nie urośnie

Tu już spadła beta wcześniej w szpitalu i znowu wzrosła. No ale może być tak,że znowu wzrośnie. Trzeba samemu na własną rękę betę badać , dla własnego bezpieczeństwa :)
Ja już miałam na początku wzrost potem spadek potem po tygodniu znowu wzrost i teraz spadek może mnie już to ominie 🙏

reklama
Ale u mnie nie było zarodka żadnego widocznego
Tylko to poszerzenie
Dzisiaj jak robiła USG mówi że zanika prawie całkowicie to poszerzenie i płynu już żadnego widocznego w zatoce d
Więc mam nadzieję że już nie urośnie

Ja nie miałam zarodka oficjalnie potwierdzonego. W wypisach mam tylko "struktura mogąca być pęcherzykiem ciążowym". I to tylko dwa razy:
1. Prywatnie 21 grudnia
2. 10 stycznia po prawie 1h USG na którym łzy z bólu leciały mi bez kontroli

Do góry