reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Dziewczyny w jakiej aptece zamawiacie suple? Melissa? Musze zamówić bo już wszystko na wykończeniu, stacjonarnie wydałam ostatnio 5stów 🫤 Inozytol, cynk, selen itp
ja wczoraj robiłam zakupy akurat na magnez, b complex i ubichinol i jestem po kilku godzinnym porównywaniu jakość/ cena/ moc, wiec jak tych rzeczy potrzebujesz to mogę pomoc :D

Dziewczyny w jakiej aptece zamawiacie suple? Melissa? Musze zamówić bo już wszystko na wykończeniu, stacjonarnie wydałam ostatnio 5stów 🫤 Inozytol, cynk, selen itp
Bardzo różnie, zazwyczaj szukam apteki która w miarę możliwości ma wszystko czego potrzebuję. Aczkolwiek ostatnio zamawiałam tylko samą Puerię, bo najtaniej wychodziła w aptece która jeszcze dodatkowo miała darmową dostawę, a resztę w innej :) Polecam melissa i właśnie ta o której wspominałam czyli Aptelia - mają do końca marca darmową dostawę dla zamowien powyżej 59 złotych

Kiedy ja nawet patrzec na igły nie mogę bo zaraz mi słabo, nie mówiąc już o krwi 🤣 W zeszłym roku zemdlałam w szpitalu podczas pobierania przed drożnością 🤣 Uprzedziłam pielęgniarkę żeby mi nie pokazywała żadnych igieł bo zemdleje a ona "nieee no gdzie" po czym położyła mi na kolanach tacke ze wszystkimi igłami i się licytowałyśmy- ja że zemdleje, ona że nie.. Pamiętam że policzyłam sobie 3-2-1 i jeb 😅 A jak już się ocknęłam to rzuciła tekstem że jak ja chce dziecko urodzić skoro podczas zwykłego pobierania mdleje 🤦‍♀️
Brak elementarnej empatii dla pacjenta, a pani pewnie myśli, że jest zabawna 🥲 klasyk 🙄🤬

Jestem chora 😅 słabo mi, naoglądałam się zdjeć brzuchów po heparynie 🥴🤦‍♀️🤦‍♀️
Comedy What GIF by Nickelodeon

Faint Omg GIF by Brittany Broski
Zabroń mi natychmiast przeszukiwać internet!!!!

Dziewczyny, a u mnie taka sytuacja, jak na zdjęciu 😅 wiec bierzemy się z mężem do roboty, specjalnie wziął home office z tej okazji, a o 14 jadę do szpitala i jestem już prawie zdrowa, wiec liczę, ze mnie jednak zakwalifikują do zabiegu.

Jak się uda w tym cyklu zajść to dziecko nazwę imieniem jakiegoś wojownika, bo te komórki/ zarodek dużo przeciwności będą musiały pokonać, żeby przetrwać 😂😂😂
jaka krecha z zaskoczenia, u mnie zawsze ciemnieją stopniowo 😯 i przypomniałaś mi właśnie żebym jednak zrobiła zapas testów 😁

reklama
Do góry