reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
@Klemensa gratulacje!!! 🥰 Jejku, ucieszyłam się jakby to mi wyszedł pozytyw. 🤣 To budująca informacja po prostu! Trzymam kciuki za Twój wewnętrzny spokój i żeby wszystko szlo dalej pomyślnie! 🥰 Czyli jednak dobrze Ci intuicja podpowiadała, że kreska na teście to nie Twoja wyobraźnia 😁

Ja już od wczoraj zaczęłam proces sikania na testy. I nie to, że miękka gra: dwa dziennie 😂 Tak, tak, owulację miałam pon/wtr tydzień temu 🤘🏻
Piona 🙌 Ja to samo… od 7dpo do dnia, w którym ewidentnie czułam, że okres nadchodzi. 🥹

@morticia_adams Potwierdzam u mnie co następuje: wczoraj przyszła 🐒🥹

reklama
Nie nadążam z odpisywaniem Wam na wszystko ;) Na początku starań robiłam tak po dwa testy, za każdym razem z walącym sercem czekałam i chwilę później wielkie rozczarowanie. Teraz te testy kupione rok temu leżą gdzieś na dnie szafy i już nawet po nie nie sięgam, chociaż ostatnio zatęskniłam za wyszukiwaniem po nocach info o najwcześniejszych objawach ciąży xD

Do góry