reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

po którymś razie się przyzwyczaisz😊 a lepiej samej sobie robić, bo zawsze wyczujesz gdzie nie wbijać i unikniesz narośli 🤪
Kiedy ja nawet patrzec na igły nie mogę bo zaraz mi słabo, nie mówiąc już o krwi 🤣 W zeszłym roku zemdlałam w szpitalu podczas pobierania przed drożnością 🤣 Uprzedziłam pielęgniarkę żeby mi nie pokazywała żadnych igieł bo zemdleje a ona "nieee no gdzie" po czym położyła mi na kolanach tacke ze wszystkimi igłami i się licytowałyśmy- ja że zemdleje, ona że nie.. Pamiętam że policzyłam sobie 3-2-1 i jeb 😅 A jak już się ocknęłam to rzuciła tekstem że jak ja chce dziecko urodzić skoro podczas zwykłego pobierania mdleje 🤦‍♀️

reklama
Kiedy ja nawet patrzec na igły nie mogę bo zaraz mi słabo, nie mówiąc już o krwi 🤣 W zeszłym roku zemdlałam w szpitalu podczas pobierania przed drożnością 🤣 Uprzedziłam pielęgniarkę żeby mi nie pokazywała żadnych igieł bo zemdleje a ona "nieee no gdzie" po czym położyła mi na kolanach tacke ze wszystkimi igłami i się licytowałyśmy- ja że zemdleje, ona że nie.. Pamiętam że policzyłam sobie 3-2-1 i jeb 😅 A jak już się ocknęłam to rzuciła tekstem że jak ja chce dziecko urodzić skoro podczas zwykłego pobierania mdleje 🤦‍♀️
Też mi się słabo robi przy zwykłym pobieraniu krwii i zemdlałam na robieniu tatuażu 🤣🙃 Dziecko mimo to urodziłam, to inny ból, pierdolenie takie 💪

jezu ale takie teksty mnie uruchamiają! Po co się pytam, po co!? Czemu ludzie nie mają za grosz zdrowego rozsądku i nie myślą zanim coś powieszą 🤯

Dziewczyny, a u mnie taka sytuacja, jak na zdjęciu 😅 wiec bierzemy się z mężem do roboty, specjalnie wziął home office z tej okazji, a o 14 jadę do szpitala i jestem już prawie zdrowa, wiec liczę, ze mnie jednak zakwalifikują do zabiegu.

Jak się uda w tym cyklu zajść to dziecko nazwę imieniem jakiegoś wojownika, bo te komórki/ zarodek dużo przeciwności będą musiały pokonać, żeby przetrwać 😂😂😂

Załączniki

• 6741B154-36B9-4E41-85B4-F75B309A423E.jpeg
    6741B154-36B9-4E41-85B4-F75B309A423E.jpeg
    221,7 KB · Wyświetleń: 95
Ja ostatnio usłyszałam od znajomej, że pora się zabrać za drugie i nie ma co zwlekać 😂 nie mam żalu, nie wiedziała...ale w pierwszej chwili miałam takie "jeb w łeb" 🙈
No ja mysle, ze ludzie dopóki nie doświadcza niepłodności to sobie nie do końca zdają sprawę. Ja się zawsze staram delikatnie wytłumaczyć, ze to jest nie na miejscu. No ale oczywiście tylko w sytuacji, jak ktoś wie, z czym się mierzę

Hej ;) ja dzisiaj 14 dc. Jutro do giną na monitoring, a dzisiaj wydaje mi się, że już coś powoli zaczyna się ruszać na teście owulacyjnym.

I jej! Otworzyli u mnie właśnie alab ! Czy to znak , że niedługo będę mogła lecieć na betę blisko domu (tak zawsze jechałam do siebie z sentymentu do przychodni ponad godzinki mpk xd)

A to mój dzisiejszy owulaczek .
Ps. @Marzenaaa12 w tamtym tyg Ci wyszedł pozytywny owu na imprezę? Może mi wyjdzie na sobotnią imprezę też pozytyw xd
I coś mi strona forum szwankuje hmmm

Załączniki

• 17098020187363932385055161781274.jpg
    17098020187363932385055161781274.jpg
    743,1 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Do góry